2777
2789
عنوان

چقد همه چی گرون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 29 پست
من اینترنتی میگیرم که تخفیف میخورن.و یه ضدآفتاب خوب واقعا گرونه حتی ایرانیش هم زیر ۵۰۰کم پیدا میشه ت ...

اره ۵۰ میل مال منم زود تموم میشه که فقط بیرون میزنم و تو خونه یه چی ارزون تر میزنم

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کرم دور چشم و سرم ضد چروک.هر دو ایرانی شد یک و نیم. یه بالم هیدرودرم و ثمین هم ۵۰۰ . چخبرهههه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
جالب اینجاست کیفیتشون هم پایین اومده

اره حالا پولش به هر بدبختی شده میده ولی بعضی از محصولات خارجی فیکشم امده خدا لعنتشون کنه تا یه چی خوب میاد سریع فیکشو درست میکنن دقیقا همونه یعنی کسی اولین باره دار محصول استفاده میکنه متوجه فیکش نمیشه بعد استفاده میفهمه اون کارایی که گفتن رو نمیکه

یه کرم دور چشم و سرم ضد چروک.هر دو ایرانی شد یک و نیم. یه بالم هیدرودرم و ثمین هم ۵۰۰ . چخبرهههه

اره واقعا گرونه شدن

اره حالا پولش به هر بدبختی شده میده ولی بعضی از محصولات خارجی فیکشم امده خدا لعنتشون کنه تا یه چی خو ...

دقیقا بخاطر همین مورد من ریسک نمیکنم و خارجی نمیخرم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
میگن چون ترکیباتشون از خارج وارد میشه🫤

اها پس یه ربطی به خارج داره که گرون میدن😂

من از محصولات کره هیچ کدوم راضی نبود بیواکوا  همه فیکه 

دقیقا بخاطر همین مورد من ریسک نمیکنم و خارجی نمیخرم.

اره مخصوص اگه پوستت حساس باشه و اصلم باش بهت نسازه

خیلی بد یکو خورده واسه یه محصول بدی نسازه بهت

دقیقا یه برند های هست که از خازجی گرون تره و این برام عجیب بود

لافارر و برایت مکس 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اره کاش حداقل قوطیش بزرگ تر بود

حالا واقعا چرا انقدر گرونن نسبت به حجمشون؟! زوره انقدر هزینه بدیم برای جنس وطنی

اها پس یه ربطی به خارج داره که گرون میدن😂من از محصولات کره هیچ کدوم راضی نبود بیواکوا همه فیکه

آره ترکیبات با کیفیت رو از خارج وارد میکنن یا مثلا تحت لیسانس یه کشو دیگه می‌سازن

نه،بیواکوا برند چینی هست 

برندهای کره ای خیلی با کیفیت و جهانی هستن مثل سنتلا،اکسیس وای، بیوتی اف جوسان...

آره ترکیبات با کیفیت رو از خارج وارد میکنن یا مثلا تحت لیسانس یه کشو دیگه می‌سازننه،بیواکوا برند چین ...

اره خیلی من قاطی زدم چین با کره رو😂