2777
2789

مادرم هستش هفتاد و پنج سالشه 

قرار شده پسرم رو دو هفته ببرم مسافرت با ماشین خودم.

مشکلم مادرم هستش که تو خونه تنها می مونه 

نمیتونم ولش کنم چون تنهایی نمیتونه از پس کارهاش بر بیاد ،

راضی نمیشه باهام بیاد

پیش کسی هم نمیمونه ، از اون طرف نمی‌خوام برای پسرم بد قول در بیام 

بگید چیکار کنم ؟

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
یه ادم معتمد بیاد در نبود شما بهش سر بزنه کاراشو بکنه یه پولی بهش بدین

آخه مادرم یه کوچولو متأسفانه شکاک هستش.

نمی‌خوام برای  بقیه دردسر درست کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مادرم یه کوچولو متأسفانه شکاک هستش.نمی‌خوام برای بقیه دردسر درست کنه.

سالمندا کلا همینطورن ...زیاد اهمیت نده ..همه میدونن این اخلاقاشونو..شما کارتو بکن

اگه ب زیارت علاقه داره بگو حرم هم مثلا میریم یا شرایط رفاهیت فراهمه مثل توالت مثل اتاق خنک و اینجور چیزا شاید  انگیزه شه

اون نفری ک میاد توجیه بشه اخلاق ایشون چطوره ک رعایت کنه تا حد امکان

امیدوارم خوش بگذره

سالمندا کلا همینطورن ...زیاد اهمیت نده ..همه میدونن این اخلاقاشونو..شما کارتو بکناگه ب زیارت علاقه د ...

اکی.

ممنون از راهنماییت.

سلام نمیخوام توی دلتو خالی کنم یا حرف بد بزنم ناراحت شی

شب سوم مادر خدابیامرزم دوستم اینا رفتن کربلا مامانشونم ب اصرار بردن ۱۲ روز کربلا بودن روز ورودشون مادرشون با هوشیاری صفر بیمارستان بستری شد ...و الانم زنگ زدم شلوغ پلوغ بود خونشون نمیدونم چی شده ب من نمیگن چون من فشارخون عصبی دارم ...سالمند دارین اجباری نیست مسافرت ببرینش بخدا

آدمهای مسن بیشتر نیاز دارن تو خونه بمونن و استراحت کنن حوصله گشت گذار ندارن بهتره به یکی بگی بیاد چن ...

آخه خیلی غرغر میکنه 

هیچ کی نمیتونه غیر من تحملش کنه 

شکاک هم هستش.

سلام نمیخوام توی دلتو خالی کنم یا حرف بد بزنم ناراحت شیشب سوم مادر خدابیامرزم دوستم اینا رفتن کربلا ...

خدا نکنه.

آخه پسرم گناه داره خیلی وقته دلش مسافرت میخواد.

تا کی به خاطر مادرم از خوشی های این بچه بگذرم ؟

مثل مادرشوهرمه اونم هیچکس حاضر نیس بره پیشش بمونه براش چن روز پرستار بگیر شبا بره پیشش

فکر کنم باید  آخرش همین کار رو کنم.

خدا نکنه.آخه پسرم گناه داره خیلی وقته دلش مسافرت میخواد.تا کی به خاطر مادرم از خوشی های این بچه بگذر ...

من نمیتونم خودمو جای شما بذارم ...من حاضرم مادرم برگرده کل دنیامو فداش کنم مسافرت ک سهله ...ان شاءالله خوش بگذره بهتون

من نمیتونم خودمو جای شما بذارم ...من حاضرم مادرم برگرده کل دنیامو فداش کنم مسافرت ک سهله ...ان شاءال ...

یه جوری حرف میزنی انگار می‌خوام برم به کشتنش بدم