vfam مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 972 عنوان با عکس و ویدئو هاتون کلیپای قشنگ و بروز 75 بازدید | 4 پست برای یادگاری و استوری درست میکنم با کمترین هزینه🤩تولدی عاشقانه فان بهترین و تمیزترین ادیت با اهنگ انتخابی و متن مورد علاقه ی خودتون بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑 1404/05/31 | 13:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسمان_مهتابی عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 4842 سلام عزیزم یه سوال داشتم شما تو یه تاپیک فرمودین شوهرتون اتش نشان هستن.من یه خواستگار اتش نشان دارم البته اتش نشان یه شرکت خصوصیه نمیدونم قبول کنم یا نه؟شما از حقوق و شرایطشون اطلاعی دارید؟
vfam مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 972 سلام عزیزم یه سوال داشتم شما تو یه تاپیک فرمودین شوهرتون اتش نشان هستن.من یه خواستگار اتش نشان دارم ... همون جا ک پاسخ دادم عزیزم همسر من کارمند دولته شهرداری تهرانه صدرصد حقوق و مزایای ارگان های خصوصی بیشتره بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
اسمان_مهتابی عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 4842 همون جا ک پاسخ دادم عزیزم همسر من کارمند دولته شهرداری تهرانه صدرصد حقوق و مزایای ارگان های خصوصی بی ... اهان ببخشید متوجه نشدممرررسی لطف کردین🌱