بادمجون ها رو پوست بگیر ورقه ورقه کن بذار نیم ساعت یک ساعت تو آب نمک
بعد ابکشی کن همه رو بریز تو یه قابلمه یه کوچولو آب بریز بذار خیلی کم بخار پز بشه، این باعث میشه کم روغن جذب کنه، ولی حواست باشه له نشن، یه بخار خورد برش دار
بعد درشون بیار و سرخ کن
پیاز خلالی شده به مقدار زیاد سرخ کن، بعد سیر اضافه کن
نعنا داغ هم درست کن
پیاز و سیر و نعنا داغ رو بریز توی تابه، کشک رو با آب رقیق کن، نه خیلی رقیق، بریز روشون
بعد بادنجون های سرخ شده رو با گوشکوب له کن و اضافه شدن به تابه
درش رو بذار، بذار بپزه تا ابش جذب شه
ادویه من فقط فلفل سیاه و زردچوبه میزنم
نمک بهش نزن چون هم بادنجون ها تو آب نمک بوده هم کشک ها معمولا نمک دارن
میتونی گردوی خرد شده بهش اضافه کنی، خوشمزه میشه