2777
2789

با بادمجون کبابی خیلیییی خوشمزه تره

من پیاز تفت میدم تقریبا ک سرخ شد سیر رنده شده رو میریزم

زردچوبه و فلفل سیاه میزنم بادمجون کبابی اگ نبود سرخ شده میریزم ی تفت میدم گردو هم میریزم

بعد با گوشکوب برقی ی دست میکنم کشک میریزم مزه ها ک بخورد هم رفت خاموش میکنم نعناداغ میریزم میخوریم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من مامانم اینجوری یاد داده چون گفتم همسرم زیاد به غذای روغنی علاقه ندارع 

بادمجان با پوست کبابی بکنی 

بعد پیاز هر طوری که دوست داری من خلالی می پسندم برش بدی بعد تو تابه سرخ کنی پوست بادمجون کبابی‌ها رو بگیری بعد لهش کنی و به پیاز اضافه کنی و تفت بدی ادویه‌هایی که لازمه رو بزنی مثل زردچوبه ادویه کاری فلفل سیاه فلفل قرمز و اینا رو بزنی البته سلیقه‌ای اگه سیرم دوست داری می‌تونی سیرم بهش بزنی البته که اونم باید خورد کنی و مثل پیاز وقتی که پیازو داری سرخ می‌کنی اونم سرخ کنی باهاش بعد اینکه بهش بادمجونو اضافه کردی و خوب تفت دادی کشکو بهش اضافه می‌کنی و می‌ذاری یه ۱۰ دقیقه این ۱۵ دقیقه بپزه و بعدش آماده می‌شه

آخرشم می تونی نعنا داغ بزنی که اونم سلیقه ای و اینکه سیر طعمش بی نظیر می کنه

یه پیاز رو نگینی خرد کن بعدازاینکه کاراملی شد زردچوبه ونمک وپودرسیرویذره ادویه کاری بریز تفت بده بعد گوجه روپوستشو بگیر ازوسط نصف کن بریز رو پیازا درماهیتابه رو ببند اجازه بده با بخار گوجه ها له بشن بعد بادمجونی ک ازقبل سرخ کردی رو بهش اضافه کن همه رو کاملا با گوشتکوب لهشون کن بعد دوسه قاشق کشک آماده بریز مخلوط کن بعد نعنا رو بایکم روغن تفت بده بریز رو کل مواد ومخلوط کن فوق العاده میشه 

فقط اینکه کشک خوش طعم استفاده کن واینکه نعناش هرچی بیشتر خوشمزه ترمیشه 

بادمجون ها رو پوست بگیر ورقه ورقه کن بذار نیم ساعت یک ساعت تو آب نمک

بعد ابکشی کن همه رو بریز تو یه قابلمه یه کوچولو آب بریز بذار خیلی کم بخار پز بشه، این باعث میشه کم روغن جذب کنه، ولی حواست باشه له نشن، یه بخار خورد برش دار

بعد درشون بیار و سرخ کن

پیاز خلالی شده به مقدار زیاد سرخ کن، بعد سیر اضافه کن

نعنا داغ هم درست کن

پیاز و سیر و نعنا داغ رو بریز توی تابه، کشک رو با آب رقیق کن، نه خیلی رقیق، بریز روشون

بعد بادنجون های سرخ شده رو با گوشکوب له کن و اضافه شدن به تابه

درش رو بذار، بذار بپزه تا ابش جذب شه


ادویه من فقط فلفل سیاه و زردچوبه میزنم

نمک بهش نزن چون هم بادنجون ها تو آب نمک بوده هم کشک ها معمولا نمک دارن

میتونی گردوی خرد شده بهش اضافه کنی، خوشمزه میشه

بادمجون رو کبابی میکنی پوست میکنید له میکنی

پیاز رو هلالی سرخ میکنیم و نعنا آخرش اضافه میکنی و زردچوبه و فلفل و سیر هم زیر خورد میکنی و تفت میدی 

این دوتا رو قاطی میکنی نصف لیوان آب میریزیم میذاری نیم ساعت با شعله کم بپزه 

بعدشم و زعفرون اضافه میکنی باز ده دقیقه زمان میدی

و بعد میشه خورد

       بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792