2777
2789
عنوان

آقایون هیچ وقت با برابری حقوق زن و مرد موافق نخواهد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 101 پست

چه فضای ضد مردی 

آدم نمیتونه اینجا نظر بده که

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست

جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است

زندگی فردی و اجتماعی خیلی فرق داره

تو زندگی فردی رو قبول ندارم، ولی اجتماعی متاسفانه قوانین قدیمی و پوسیده هستن. و تغییر قوانین یه مقدار جسارت و شجاعت لازم داره که این دور و زمونه پیدا نمیشه.

آهای سیاه زنگی، دلمو نکن خون ...

خاک برسرت نمیدونی که تو جامعه نرسالار عکس دختر و زنو جایی نمیزنن و عنسالاری فقط برای مردا حجله میزنه ...

دیدی بلد نیستی حرف بزنی

هر کس حرف زشت میزنه از فلان جا میگه جلوی یه آقا نشانه تربیت خانوادگی خودش هستش 

متاسفم واسه خانوم ها تا به حرف مودبانه میزنی سریع میکشونش به پایین تنه

یعنی تو درونشون همشون از این حرف ها دوس دارن

خانوم محترم اگه مخالف حرف من هستی یاد نگرفتی خیلی محترمانه جواب بدی 

واقعا خجالت اوره 

مادرهای آینده رو باش ...

هییی

مربی باشگاه بدنسازی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دروغه هیچ زنی نمیره تو معدن کار کنهبیاید نگاه کنید شمایید که دم از نصف شدن اموال میزنید نگاه کن ...

من نمیتونم اینجا عکس بزارم سرچ کن خانمای معدن کار ایرانی تا مصاحبه شو برات بیاره که همونجا هم در حق زن چه ظلم ها روا داشته میشه 

تو شهر کوچیک ما ده تا راننده ماشین سنگین. و واحد شهری میشناسم که خانم هستن 

خانم میشناسم کار کشاورزی می‌کنه از صبح تا شب البته همه می‌ره جیب آقاشون

گناه بزرگ منی

خاک برسرت نمیدونی که تو جامعه نرسالار عکس دختر و زنو جایی نمیزنن و عنسالاری فقط برای مردا حجله میزنه ...

مگه من. گفتم عکس 

اسامیشون رو میزنن که

اعلامیه دیدی زده باشه دوشیزه فلانییییی....

مربی باشگاه بدنسازی 

من نمیتونم اینجا عکس بزارم سرچ کن خانمای معدن کار ایرانی تا مصاحبه شو برات بیاره که همونجا هم در حق ...

ما داریم کلیت رو میگیم 

نه خیلی موارد بسیار بسیار بسیار کم 

مثلا تو یه شهر با جمعیت ۳۰۰ هزار نفر دو تا راننده خانوم داشتن چیزی نیست ک

مربی باشگاه بدنسازی 

همین الان تاپیک بزن چند نفر از زنان متاهل خانه دار اینجا شاغل هستن فروشنده هستن تو بازار تو آرایشگاه تو بیمارستان تو تیمارستان به هر حال از هر طریقی خرج خودشون رو در میارن در ضمن  برو به عنوان یه زن (که البته تو ایران ما زن نجار زن مکانیک زن راننده کامیون زن معدنچی زن راننده تاکسی  و...داریم )برو تعیمرگاه بزن ببین چند نفر جلو پات سنگ میندزن چند نفر مسخره آن میکنن چند تا مرد در روز میان بهت پیشنهاد میدن 

فکر کردی خودت عزیزم مفترمیخوری و می‌خوابی بقیه زنا مثل تو هستن؟

گناه بزرگ منی

خانوم اون سیستم بدن شماست چه ربطی به آقایون داره مگه ما گفتیم دچار عادت ماهانه شیبعدشم شما به دوسال ...

مگه بچه زاییدی میگی کاری نداره؟ جالبه سربازی که مشخصه میگی خیلی سسسسسخته .ولی زایمان که هیچ تجربه ایی از ندارید دربارش نظر میدید مگه چیه حالا !خودشفتگی شدید در مرز اخطار 

مردا میمیرن چون شرن .مردا خلاف میکنن .مردا تجاوز میکنن .مردا بمب و موشک میسازن زنها و بچه هارو میکشن .مردها اختلاس میکنن .مردها زن کشی و دختر کشی میکنن .مردها باند مواد مخدر تشکیل میدن.مردها شر درست میکنن

خودشونم در این شر کشته‌میشن 

نکنه توقع دارین در این مشکلاتی که ایجاد میکنید فقط زنها جان فدا بشن ؟ 

دیدی بلد نیستی حرف بزنیهر کس حرف زشت میزنه از فلان جا میگه جلوی یه آقا نشانه تربیت خانوادگی خودش هست ...

من باهات حرف مودبانه میزنم جواب منو بده 

گناه بزرگ منی

ما داریم کلیت رو میگیم نه خیلی موارد بسیار بسیار بسیار کم مثلا تو یه شهر با جمعیت ۳۰۰ هزار نفر دو تا ...

برادر من برو از خانم های خونه خودت بپرس اگر تو به عنوان یه زن بخوای تو جامعه پوسیده ایرانی کار مردونه بکنی از صب بالفرض که جارو دستت بگیری تو کوچه خیابون جارو کنی تا شب چند نفر کنار پات ترمز میزنن بهت پیشنهاد میدن که دست از این کار بردار من بهت پول بهتری میدم 

فکر کردی تو جامعه ایران کار شرافتمندانه آسونه 

باز میگم برو مصاحبه اون زن معدنچی رو ببین میگه برای اینک روی من زن رو همکاری مردم کم کنن تو صد کیلومتری زیر زمین که چشم چشم رو نمی‌دید منو گذاشتن و بی صدا رفتن و میگه من  پنج ساعت رو ریل استخراج سنگ نشسته بودم تا ریل حرکت کنه برم بالا

گناه بزرگ منی

ما داریم کلیت رو میگیم نه خیلی موارد بسیار بسیار بسیار کم مثلا تو یه شهر با جمعیت ۳۰۰ هزار نفر دو تا ...

آقای محترم من اینجا از بحث با شوهرم تاپیک میزنم صدتا مرد درخواست میدن بعد جامعه رو فرض کن چیه فکر کردی دروغ میگم صبرکن برات اسکرین بگیرم بفرستین 

گناه بزرگ منی

مگه بچه زاییدی میگی کاری نداره؟ جالبه سربازی که مشخصه میگی خیلی سسسسسخته .ولی زایمان که هیچ تجربه ای ...

همون مرداییی که میگی بمب میسازن 

یکیشون میخاد بشه منجی بشارت شما امام زمان 

هر چی پیامبر بوده مرد بوده 

زمانی که مشکل برات پیش میاد میگی ابوالفضل یا حسین 

فقط تجاوزشون رو نبین

همون مرداییی که میگی اگه هشت سال تو جنگ نمی جنگیدن الان شوهر شما عراقی بود فامیلیتون هم عبدالجاسم

پس بهتره دیگه نگید جنس نر

چون همین نر اگه نبود من و شما نبودیم الان 

مربی باشگاه بدنسازی 

برادر من برو از خانم های خونه خودت بپرس اگر تو به عنوان یه زن بخوای تو جامعه پوسیده ایرانی کار مردون ...

می‌دونی ایران خراب شد 

خودت هم می‌دونی چرا ایطور‌شد 

چرا ذهن ها آلوده شد 

پس چرا تا پونزده بیست سال پیش انقد آقایون و خانوم ها فاسد نبودن 

تو داری کلا کلا آقایون رو مقصر می‌دونی 

مربی باشگاه بدنسازی