2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این رنگ رژلب چیه

64 بازدید | 8 پست

فقطرمال این براقه من با دستمال چربی اصافه و براقیش رو میگیرم 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگه ولی دوتا مشکل داره به همه رنگ پوستی نمیاد و دوم اینکه سن رو بالا نشون میده ولی در کل قشنگه

پوستم گندمی روشن خودم حس میکنم میاد حالا نمیدونم دیگه🥲🥲

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

شیکه من دوستش دارم دوتا ازش گرفتم😍

اره من فقط رژ زرشکی میزدم هبچ رژی نداشتم اینو امتحان کردم واسه مخیط رسمی خوشم اومد

خب پس بهت میاد و برای محیط های رسمی خیلی خوبه خیلی رنگشو دوست دارم عزیزم مبارکت باشه گلم 😘😘😘😘

مرسی عزیزم

شما خودت باهاش رژگونه چه رنگی میزنی من صورتی کمرنگ لاو کیک شیگلم رو دارم بزنم باهاش خوب میشه

مرسی عزیزمشما خودت باهاش رژگونه چه رنگی میزنی من صورتی کمرنگ لاو کیک شیگلم رو دارم بزنم باهاش خوب می ...

آره گلم خوب میشه 

من خودم رژ گونه استفاده نمیکنم ولی دوستم رژ مایع این رنگی داشت باهاش رژگونه قهوه ای میزد و البته همیشه رژگونه اش رو با سایه چشمش ست می‌کرد