یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
شما و مادرتون هم برید سرکار کمک باشیدداداشتون مگه خودش نمیخاد زندکی تشکیل بده!گناه داره
خودش میگه زن نمیخوام قبل ترهم شکست عاطفی خورده بوده خودش دستش تو خرج هست میگه نمیشه با این شرایط زندگی کرد شاید باورتون نشه اینقدر به خودش فشار میاره دکتر بهش گفته افسرده شدی
خودش میگه زن نمیخوام قبل ترهم شکست عاطفی خورده بوده خودش دستش تو خرج هست میگه نمیشه با این شرایط ز ...
خودش سنش کمه ک میگه نمیخاد ولی مگه میشه!
شما کمکش/کنید یکم از فشارش کم بشه
نمیدونم کدوم شهر هستید ولی ۱۴ کلا حقوق کمیه
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی