2777
2789

پارسال زدم چند تست هم دادم ولی امسال تست ندادم بچگی هم زده بودم ممکنه الان حساسیت پیدا کرده باشم؟؟

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

نه بار اول بزنی حساسیت نده دیگه هیچ وقت نمی‌ده خیالت راحت

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بار اول بزنی حساسیت نده دیگه هیچ وقت نمی‌ده خیالت راحت

خودمم همین فکر و کردم گفت قبلا زدی گفتم اره چندبار دیگه تست نگرفت

تا کی خطرش هست

تا ۲۴ ساعت مشخص میشه 

علائمشم ایناس اگرخدای نکرده  دچارش شدی رفتی بگو پنی سیلین زدم 

تب شدید و خارش کف دست و پاها فشار خون بالا یا پایین 

قرمز شدن زیاد پوست ، بی حسی موضعی مثلا کف دست ها یا روی صورت 

تا ۲۴ ساعت مشخص میشه علائمشم ایناس اگرخدای نکرده دچارش شدی رفتی بگو پنی سیلین زدم تب شدید و خارش کف ...

وای خدا کنه حساسیت نداشته باشم

هر سال تست نمیگیرن ک یبار بزنی مشکلی نباشه دیگه تست نمیگیرن

این کاملا اشتباهه با این حرفا یه عده خودشونو به کشتن میدن!

حتی دوماه پیش هم تست داده باشی باز باید تست بدی. من هم درسشو خوندم هم تجربی توی یکی دیدم که بعد از یه دورانی حساسیت نشون داد درحالیکه قبلا همییشه میزد و مشکلی نبود

نه، تست پنی‌سیلین لزوماً هر بار نیاز نیست انجام بشه، اما بستگی به شرایط فرد و سابقه حساسیت داره:

🧪 چه زمانی تست پنی‌سیلین باید انجام بشه؟

- اولین بار تزریق: اگر فرد قبلاً هیچ‌وقت پنی‌سیلین دریافت نکرده یا سابقه تست نداره، انجام تست ضروریه.

- سابقه حساسیت یا آلرژی: اگر فرد سابقه واکنش آلرژیک به داروها یا پنی‌سیلین داشته باشه، تست باید تکرار بشه.

- فاصله زمانی زیاد از آخرین تزریق: اگر مدت زیادی از آخرین تزریق گذشته باشه (مثلاً چند سال)، ممکنه بدن واکنش متفاوتی نشون بده و تست مجدد توصیه بشه.

- تغییر نوع پنی‌سیلین یا فرم دارو: اگر نوع دارو یا ترکیب آن تغییر کرده باشه، تست مجدد ممکنه لازم باشه.

🚫 چه زمانی تست لازم نیست؟

- اگر فرد قبلاً تست داده و هیچ واکنشی نداشته و در دفعات بعدی هم بدون مشکل تزریق انجام شده، معمولاً نیازی به تست مجدد نیست مگر شرایط خاصی وجود داشته باشه.

اگر خواستی، می‌تونم راهنمایی کنم که چطور تست انجام می‌شه یا چه علائمی نشون‌دهنده حساسیت هست. دوست داری؟