2777
2789
عنوان

مشاور بهم گف مهرمو بزارم اجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
خیانت جنسی😔

عزیزم ناراحت شدم😔خدا کمک خودتو شوهر و بچه هات کنه 

انشالله زندگیت روز به روز شیرین بشه شوهرتم دست از این کاراش برداره

ولی بچه شیر خوارتو تنها نزار دل خودتم تنگ میشه

چند وقتشه بچه شیرخوارت؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت تنوع طلبه؟؟یا بار اولش بود؟؟

ظاهرا ک بار اولش بود 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
عزیزم ناراحت شدم😔خدا کمک خودتو شوهر و بچه هات کنه انشالله زندگیت روز به روز شیرین بشه شوهرتم دست از ...

ممنون عزیزم😔

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
ظاهرا ک بار اولش بود

سعی کن ببخشی میدونم سخته ولی برای بچه هات از خود گذشتگی کن 

ولی گوش شوهرتو حسابی بپیچون که تا عمر داره فراموش نکنه و بدونه با این مسائل شوخی نداری 

اگرم موندی تو زندگیش مجبورش کن آزمایش بده و بهش بفهمون که با هر کسی نمیشه خوابید چون مریض میشه 

اگه خونه یا ماشین داره بزن به نام خودت چون تعهد محضری نون و آب نمیشه برات

عزیزم ناراحت شدم😔خدا کمک خودتو شوهر و بچه هات کنه انشالله زندگیت روز به روز شیرین بشه شوهرتم دست از ...

یکسالو نیمشه هنوز

سعی کن ببخشی میدونم سخته ولی برای بچه هات از خود گذشتگی کن ولی گوش شوهرتو حسابی بپیچون که تا عمر دار ...

قرار بود خونه رو بنامم کنه ولی الان میگه داری زور میگی و نمیزنم دیگه😔