2777
2789
عنوان

با بچه هام خیلی بدرفتاری میکنم قرصی هست آروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 62 پست
اتفاقا منم به شدت عصبی ام یه دونه دختر دارم همیشه به همسرم میگم دومی بیاد خودت با پای خودت باید بری ...

آره منم میدونستم تیمارستانی میشم نیاوردم،حالا سر اولی نمیدونستم انقدر اعصابم ضعیفه واقعا تجربه نداشتم ولی دیگه دومی دست خودم بود که یه بچه بی گناه دیگه رو اذیت نکنم،البته من خیلی خودمو کنترل میکنما،کتک نمیزنم،جیغ تا حد ممکن نمیزنم ولی بچه من خیلی اذیت داره واقعا یه وقتایی دیوونم میکنه

بلندترین فریاد من سکوت من است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم میدونستم تیمارستانی میشم نیاوردم،حالا سر اولی نمیدونستم انقدر اعصابم ضعیفه واقعا تجربه نداشت ...

باور کن منم دلم کبابه براش من سر هر چیزه بیخودی فشارم میره رو هزار 

کتک نمیزنم ولی به حدی صدام بالا میره که وحشت میکنه طفلی

بخدا اگه میدونستم اوضاعم انقد خرابه هیچوقت بچه دار نمیشدم

آره منم میدونستم تیمارستانی میشم نیاوردم،حالا سر اولی نمیدونستم انقدر اعصابم ضعیفه واقعا تجربه نداشت ...

آدم نمیدونه دومی رابیاره با بچه اول همبازی میشه یا تازه اذیتاش ورفتاراش ودعواهاشون شروع میشه 

دیگه به نظرم خیلی هم بستگی به بچه اول داره که چطور اخلاقی داشته باشه

باور کن منم دلم کبابه براش من سر هر چیزه بیخودی فشارم میره رو هزار کتک نمیزنم ولی به حدی صدام بالا م ...

منم پشیمون میشم ولی فشار خیلی رومه کلا مشکلات زندگیم زیاده دست خودم نیست

آدم نمیدونه دومی رابیاره با بچه اول همبازی میشه یا تازه اذیتاش ورفتاراش ودعواهاشون شروع میشه دیگه به ...

اره اینم هست درست میگی،بچه من خودشم خواهر و برادر دوست نداره شکر خدا واسه همین عذاب وجدان ندارم که بگم تنهاس

عزیزم انشاءالله مشکلات حل شنمن گاهی اوقات با صلوات گفتن سعی میکنم دهنمو ببندم و چیزی نگم

الهی برای همه،من فقط محل ترک میکنم که نبینمش چند دقیقه بعد که آروم شدم برمیگردم

آدم نمیدونه دومی رابیاره با بچه اول همبازی میشه یا تازه اذیتاش ورفتاراش ودعواهاشون شروع میشه دیگه به ...

گاهی همبازی میشن گاهی کارد و پنیر خخخخ

پسرم ۷ سالشه

دخترم چند روز دیگه ۲ سالش میشه

با اینکه دخترم کوچیکتره اما تو دعوا کم نمیاره کمربند مشکی داره خخخخخخ

اره اینم هست درست میگی،بچه من خودشم خواهر و برادر دوست نداره شکر خدا واسه همین عذاب وجدان ندارم که ب ...

بچه منم حرفی از خواهربرادر نمیزد واصلا براش مهم نبود علاقه ای هم نشون نمیداد دومی را که آوردم هرروز تو خونمون دعوا وجنگ اعصاب بود 

بنظرم اگرم یکروز خواستی بیاری بگذار اولیت به اندازه کافی بزرگ وعاقل بشه بعدبیار 

منم مثل تو ام😭😭

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است