2777
2789
عنوان

با بچه هام خیلی بدرفتاری میکنم قرصی هست آروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 62 پست

آزمایش بده کم خونی قرص آهن حتما بخور

یک قرص هم استادمون معرفی کرد گفت حتما بخورید حالتون خوب میکنه اُپتی وُمَن 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا صبرمون بده😵‍💫😵‍💫کمکی داشتن خیلی خوبه

من شوهرم واقعا کمک میکنه اون تایمی که میاد خونه دیگه از پسر بزرگ‌ترم خبری ندارم اما همون تایم صب تا شب هم واقعا دیونم میکنن اخه خیلی کوچیکن پسر بزرگم ۱۸ماهشه کوچیک۵ماه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
دوستم استفاده کرده میگه نری که اون قرصا از پامیندازتت کارای روزمره تو نمیتونی انجام بدی

اگه خواب کافی ندارین خیلی تاثیر داره رو رفتار 

سعی کنین خواب کافی داشته باشین

ممکنه غلبه صفرا داشته باشین چون صفرایی ها زود از کوره در میرن زودم پشیمون میشن

تاپیکم بخون و با درمانگرای مجرب مشورت کن 

خوب شما شرایطت مثل منه وقتی سر اولی دیدی اعصابت ضعیفه نباید دومی رو میاوردی،شوهر من خودشو کشت یکی دیگه بیاریم گفتم نه من نه جسمم میکشه نه اعصابم،حالا این ترکیب که میگم آرومت میکنه،عرق بادرنجبویه و اسطوخودوس و گلاب رو باهم ترکیب کن روزی یه لیوان بخور 

بلندترین فریاد من سکوت من است...
اگه خواب کافی ندارین خیلی تاثیر داره رو رفتار سعی کنین خواب کافی داشته باشینممکنه غلبه صفرا داشته با ...

دقیقا خواب کافی خیلی خوبه منم یک تایمی بچم اذیت میکرد خواب درستی نداشتم خیییلی عصبی بودم اززندگی سیر بودم حس افسردگی داشتم خواب مایه آرامش هست 

اسی جان نگران نباش این دوزها هم تموم میشه پسرت هم که ۷سالشه  حتما امسال میره مدرسه واحتمالا شما تایم‌بیشتری برااستراحت پیدا میکنی وقتی نیست

آمیتیس در سرزمین عجایب

یک ماه دیگه تحمل کن مدرسه باز بشه نصف روز نیست البته اگر میره اول اعصاب فولادین میخواد 

دومی هم نباید میاوردی منم اعصابم نمیکشه همسرم خیلی دوست داره ولی من توان تربیت ندارم همین یه دونه هم زیادیه برام

خوب شما شرایطت مثل منه وقتی سر اولی دیدی اعصابت ضعیفه نباید دومی رو میاوردی،شوهر من خودشو کشت یکی دی ...

اتفاقا منم به شدت عصبی ام یه دونه دختر دارم همیشه به همسرم میگم دومی بیاد خودت با پای خودت باید بری منو تو تیمارستان بستری کنی 

واقعا بچه ها گناهی ندارن خانمایی که عصبی هستن نباید بچه دار شن

راست میگی بهش فکر نکرده بودم

صفرا زیاد بالا باشه باعث کم خونی میشه

کدوم علائم رو داری؟

عصبانیت،
گرگرفتگی،
رنگ صورت زرد
استرس،
لجبازی،
زورگویی،
عجله،
سرپیچی از توصیه ها،
عرق کردن،
فکر و خیال،
شبها اب دهانتان می اید،
سر شب خوابتان نمیبرد،

منم اینجوریم.باردارم 

دخترمم یکسال و‌نیمشه 

طفلی اذیتی نداره 

نق و‌نوق ک‌میکنه گریه می‌کنه متوجه نمیشم چی میخواد دیگه اعصابم خراب میشه 

صدامو میبرم بالا

بعدا خودمم ناراحت میشم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم