2777
2789
عنوان

با بچه هام خیلی بدرفتاری میکنم قرصی هست آروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 62 پست
دوستم استفاده کرده میگه نری که اون قرصا از پامیندازتت کارای روزمره تو نمیتونی انجام بدی

شما خسته ای

کم خوابی

تفریح مناسب نداری

تاب آوری تون کم شده

دارو نیاز نداری،آرامش و همدلی و همکاری و عشق و محبت از جانب همسر و چند ساعتی بیرون بودن از خونه با خیال راحت حال تونو خوب و عالی میکنه

منم اینجوریم.باردارم دخترمم یکسال و‌نیمشه طفلی اذیتی نداره نق و‌نوق ک‌میکنه گریه می‌کنه متوجه نمیشم ...

با شعر و بازی کم کم میتونه خواسته هاشو بیان کنه

عصبانی بشی ازش ، خودشو گم میکنه

مرنج و مرنجان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا همه بی اعصاب شدیم

اسی نمیتونی پرستار بگیری بیاد کمکت؟

یا خدمتکار بیاد کارای خونه رو انجام بده؟

یا بچه رو تو طول روز بدی مامانت؟

منم تا یه دونه بچه داشتم خیلی آرومتر بودم الان خیلیییی بی اعصابم

رفتم دکتر مغز و اعصاب یه عالمه بهم دارو داد

هیچکدوم رو نخوردم

بچه منم حرفی از خواهربرادر نمیزد واصلا براش مهم نبود علاقه ای هم نشون نمیداد دومی را که آوردم هرروز ...

من اصلا و ابدا نمیخوام چون هیچ جوره شرایطشو ندارم و اینکه من به راحتی هم باردار نمیشم چون پرولاکتینم خیلی بالاس و اصلا توانایی بدو بدو کردن دوباره تو مطب دکتر ندارم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
دوستم استفاده کرده میگه نری که اون قرصا از پامیندازتت کارای روزمره تو نمیتونی انجام بدی

من قبلافلوکستین 20میخوردم خیلی خوب بودخیلی شادشده بودم وحالتهای عصبی واسترسم ازبین رفته بودولی قرص های دیگه هم درکنارش بودکه طول روزخیلی خوابموزیادمیکرد

نمیدونم چرا همه بی اعصاب شدیماسی نمیتونی پرستار بگیری بیاد کمکت؟یا خدمتکار بیاد کارای خونه رو انجام ...

اره منم فکر میکردم دوتا بچه خیلی فرقی نداره با یدونه ش.اللن میبینم دوبل میشه همه چی.حتی اعصاب قوی هم دوبرابر میخاد.

مامانم مریضه نمیتونه نگهداره مادرشوهرمم خودش و کشیده کنار.

پرستار که نمیتونم

ولی کمکی شوهرم در حد ماهی دوبار راضیه.دلی اونم خیلی گرون شده باخودم میگم همون و لباس میخری خساستم میگیره

فلوکستین سر خود نخور عزیزم عوارض زیاد  داره. 

همون قرص اهن و ب کمپلکس  فولیک اسید بخوری ضررش کمتر. 

سوره والعصر زیاد بخون. 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

من بچم که توسن بچه شمابودخیلی براش کارتونهای متنوع باشعرواهنگ میزاشتم خیلی دوست داشت اون تایمی که کا ...

شبکه پویا همش روشنه.ولی داداش بزرگترش نمیذاره جدا برا این کارتون بذارم.تو گوشی هم نمیدم دستش