2777
2789
اهانان شاالله به تندرستی مصرف کنیابلیمو همیشه یکم تلخی رو داره اینجا میگن هویج ولی به نظرم دستکاریش ...

قربونت. ریختم توشیشه. حوصله ندارم دوباره خالی کنم. تازه هویجم ندارم تو خونه😂

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من تهرانم ۱۲۰ گرفتم .البته از مغازه. تره بار دوره ازم نرفتم

مغازه ای که گفتم تو جلیلی.

نمیدونم میشناسین یا نه.

تره بار بزرگ برای گوجه رفته بودم، ۸۵ تومن بهترین لیمو بود، زرد و درشت و آبدار

من از صافی رد میکنم که هسته هاش گرفته شه

بعدم هویج میندازم

ومیذارم تو فریزر باهمون هویج 

7،8تا بطری فریز میکنم برای یکسالم

یکی دوتا بطریشو هم به مادرم میدادم،البته دیگه امسال که بخرم عمرا نمیدم چون زن قدر نشناسیه

پارسال 16 یا 18کیلو خریدم،دقیق یادم نیس

[QUOTE=393558459]من از صافی رد میکنم که هسته هاش گرفته شه بعدم هویج میندازم ومیذارم تو فریزر باهمون 

وقتی یخش باز میشه تفاله از آب جدا نمیشه؟

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...

هویج ننداز 

کپک میزنه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چطوری با دست گرفته بود

با این آب مرکبات گیری کوچیک دستیا گفت پنج کیلو بوده باشوهرم اب گرفتیم ولی اصلا به هیچ وجه تلخی و خلط نداشت زلال و خوش عطر و طعم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....