2777
2789

دوتا بچه ۱۸ ماهه و۷ساله دارم.همسرم هم خیلی پرمشغله ست روزی شاید یکساعت بتونه باهاشون وفت بذاره باقیش رو یا خوابه یا سرکار.حتی الان که جمعه ست هم اضافه کاری داشته.

منم خیلی کم میارم مثلا دیشب طرفای ۱شب پسرم سوال میپرسید پشت هم سؤالش هم بد نبود لحنش و رفتارش هم آروم بود ولی من سرم سوت می‌کشید دعواش کردم که چرا اینقدر سوال میپرسی.جیغ کشیدم

دخترم هم همش بدقلقی میکنه دائم تو روز خواسته داره و سرهمه خواسته هاش نق میزنه. 

نمیدونم داروگیاهی یا قرصی هست ک منو آرومتر کنه؟

اصلا اصلا نمیتونم به خودم برسم و پیاده روی و اینا برم کسی کمکم نیست خودمم و خودم و شوهری که اکثرا نیست

میترسم بچه هام آسیب ببینن

وقتی یه بچه داشتم هم عصبی بودم ولی نه اینقدر که الان هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل گاو زبان

و اینکه من وقتی چیزی رومخم بره میگم انقدر ضعیفه که نمیتونه عصبیم کنه و نادیده اش میگیرم خیلی خوبه 

میگم عمدا میخواد عصبیم کنه من عصبی نیستم و واقعا هم نمیشم

و سمت قرص نرو

بت روی تو پرستیم و ملامت شنویم،بت پرستی اگر این است که مذهب ماست 🍁چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد...

عزیزم منم داغون بودم عصبی پرخاشگر بهم ریخته رفتم مرکزبهداشت ک مشاور داشت حرف زدم گفتم از استرس و اضطرابی ک بی خودی دارم دارو داد بهم خیلی خیلی خیلی آروم شدم خداروشکر شما هم اینکار بکن حداقل دکتر عمومی برو واست دارو میده خوب میشی

واقعا؟؟؟امتحان میکنم .مرسی

اره

من خیلی زود از کوره درمیرم خیلییییی زود

با اینروش واقعا اروم میشم

هرچیزی عصبیم کنه 

با خودم میگم هه این عمدا داره منو ناراحت میکنه

یجوری از کنارش میگذرم خودمم تعجب میکنم

بت روی تو پرستیم و ملامت شنویم،بت پرستی اگر این است که مذهب ماست 🍁چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد...