2777
2789
عنوان

زایمان زودرس حتما بیاین🥲

98 بازدید | 13 پست

خانوما من امروز وارد۲۲هفته شدم 

از دیروز دلپیچه و کمر درد دارم از دیشب چندبار شکمم انقباض حس میکردم و صبح ک بیدار شدم بشدت حس دفع داشتم و به سختی دفع میکردم الانم انگار شکمم درد داره بنظرتون ممکنه زایمان زودرس باشه؟؟؟😭

دارم میمیرم از استرس لطفا جواب بدین

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

استرس نداشته باش 

زودی برو بیمارستان 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

مگه مشکل خاصی داری؟ استراحت مطلقی؟

چی خوردی؟ شاید چیزی خوردی این حس انقباض و...بهت دست میده

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش زودی برو بیمارستان

امروز نوبت دکتر داشتم ساعت۱۰نوبتم میشه تا اون موقع اتفاقی نمیوفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

نگران نباش

استرس خودش بدتره

استراحت کن، شکمت گرم نگه دار

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

مگه مشکل خاصی داری؟ استراحت مطلقی؟چی خوردی؟ شاید چیزی خوردی این حس انقباض و...بهت دست میده

نه استراحت مطلق نیستم مشکلیم نداشتم ولی از دیروز اینطوری شدم دیشب شام هم درحد دوتا دونه ناگت مرغ خوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

دو ساعت دیگه؟ بیمارستانه دکترت؟ 

چون خدایی نکرده اگر زودرس باشه بتونن بارداری رو نگه دارن 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
نگران نباشاسترس خودش بدترهاستراحت کن، شکمت گرم نگه دار

باشه 

خیلی ممنون از اینکه نظر دادی💖

برام دعا بکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

نه استراحت مطلق نیستم مشکلیم نداشتم ولی از دیروز اینطوری شدم دیشب شام هم درحد دوتا دونه ناگت مرغ خور ...

آب زرشک، شوید، زعفران و...که نخوردی

عفونت نداری؟

سردی نخوردی؟ 

دو ساعت دیگه؟ بیمارستانه دکترت؟ چون خدایی نکرده اگر زودرس باشه بتونن بارداری رو نگه دارن

اره دکترم بیمارستانه 

فعلا هم نمیاد از ساعت۱۰میاد بیمارستان 

انشالله ک چیزی نیست لطفا برام دعا بکنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

اره دکترم بیمارستانه فعلا هم نمیاد از ساعت۱۰میاد بیمارستان انشالله ک چیزی نیست لطفا برام دعا بکنین

بهداشت محلتون نزدیک؟ برو صدای قلبش بشنو

انقباض منظم داشتی عزیزم؟یا چند تا دونه هر کدوم ی تایمی؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤