2777
2789
عنوان

اونایی ک سه تا بچه دارن میان

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 38 پست
دعوا نکنید فعلا تو مملکت آب نیست

آب فراوان است عزیزم مدیریت نیست وگرنه از کشور های عربی کم آب تر نیستیم

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تضمین*با این حساب خودمونم نباید نفس بکشیم کهپس اعتقاد و اعتماد به خدا کجای زندگی قرار میگیره؟

خودمون دیگه به دنیا اومدیم مجبوریم ولی میتونیم جلوی یه موجوددیگروبگیریم خب

مثلاالان دانشگاهی که دارم توش درس میخونم ازدم همه سیگاری حالاکعلومم نیست چندنفرشون موادمخدر مصرف میکنن شماکه نمیتونی جلوشونوبگیری که به این سمتاکشیده نشن 

و اینکه موادمخدرواقعاخانمان سوژه الان خیلی ازمرگومیارهای جونابه خاطر مصرف مواد مخدره واقعا باعث تأسف هست 

خودمون دیگه به دنیا اومدیم مجبوریم ولی میتونیم جلوی یه موجوددیگروبگیریم خبمثلاالان دانشگاهی که دارم ...

خب با این دید باید یه جا بشینیم و تکون نخوریم

چون خیلیا که پاشونو از خونه بیرون میذارن تصادف می کنن و میمیرن

توکل به خدا و مطالعه برای تربیت طفل

کاش به جای زاییدن رو تربیت و آموزش همون دوتا وقت بزاری مگر اینکه دختر داشته باشی تخت پادشاهی شوهرت بدون پادشاه مونده باشه به چای زاییدن های مکرر رابطتو با شوهرت درست کن

من دوتا دختر داشتم دلم پسرم میخواست سومی پسر شد خیییلی مزه داد ولی اگه جنسیت خاصی مد نظرته خییلی ریسکه چون چند نفر از اطرافیانم دو سه تا دختر داشتن بعدی رو زیر نظر دکتر زنان تعیین جنسیت کردن و رژیم گرفتن ولی بی تاثیر بود و بعدیشونم دختر شد

کاش به جای زاییدن رو تربیت و آموزش همون دوتا وقت بزاری مگر اینکه دختر داشته باشی تخت پادشاهی شوهرت ب ...

این چه حرفیه که همه تو سایت هی تکرارش میکنن؟ خب آدم طبیعتا از هر دو جنس دوست داره اونی هم که براش فرقی نداره بازم به همونی که داره قانع هست 

من خودم دوتا دختر داشتم دلم پسرم میخواست نه شوهرم پادشاه بود نه میخواستم بفرستمش سرزمین کشاورزی.. همینجوری واسه دل خودم اوردم الانم راه میره قربون قدوبالاش میرممم😍