2777
2789
عنوان

اونایی ک سه تا بچه دارن میان

590 بازدید | 38 پست

من خیلی دوست دارم‌۳تا بچه داشته باشم‌ولی توفامیلامون بهم‌میخندن 

۲تا شیر ب شیر شد 

سومی رو چ موقع بیارم 

میدونم خیلی سخته ولی خیلی دوست دارم 

خانواده ۵نفره داشته باشم‌

و بچه سومتون  چ تاثیری روی شوهرتون وخودتون  گذاشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه انقدر سرم شلوع باشه ک قید بقیه رو من وهمسرم بزنیم فقط ب زندگی خودمون بچسبیم

چه دلیل عجيبی 

خیلی کارای دیگه برای انجام دادن می‌شه کرد یه هنری یاد بگیر برنامه ریزی تفریحی داشته باش و ورزش کن و جایی مشغول شو

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

من ۳تا دارم ببین ۳تا پشت سر هم یعنی اینکه نه تنها قید بقیه بلکه قید خودت را هم می زنی اعصاب ضعیف میشه بقیه را می بینی چقدر به خودشون می‌رسند ووقت آزاد دارند ولی تو هی در گیر بچه ها ودرس ومشق شون هستی خواب راحت نداری خوراک راحت نداری تفریح راحت نداری...

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
شما بچه هات پشت سرهمن یا بافاصله

۹ و۷و۵ ساله

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌