2777
2789
عنوان

اونایی ک سه تا بچه دارن میان

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه انقدر سرم شلوع باشه ک قید بقیه رو من وهمسرم بزنیم فقط ب زندگی خودمون بچسبیم

بابابه جااینکه بچه بیاری خرج پوشک ایناکنی بچه نیارهمون پول روخرج یادگرفتن یه چیزی باش مثلاکلاس زبان ثبت نام کن برو بدنسازی بچه بیاری که هیکلت بدبشه چه کاریه 

بروکلاس شنا انگیزه واسه خودت داشته باش 

برو دانشگاه اصلا

خونه من ویلایی هستش ۳تا پسر هستند وپر انرژی اصلا نمی تونم مهمانی برم وقت آزاد زیاد ندارم

البته خیلی مسافرت می ریم  ولذت می بریم از باهم بودن زیاد با کسی رابطه نداریم

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
مجردم ولی می‌دونم که بچه نیارم که توی این دنیازجرنکشه😏صددرصد من یه آدم دلسوزیم که نگران زجرکشیدنه ب ...

بچه های من در رفاه کامل هستند از همه لحاظ

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
اندازه ای که فرصت اموزش داشته باشی، اموزشهای لازم مثل چالشهای زندگی، مقابله با سختی ها رو با بازی در کودکی یاد بدی به فرزندت، وگرنه وقتی ۱۰ سالش شد میبینی کوچکه در مقابل سختی ها جا میزنه بزرگه حسادت و خلا عاطفی داره، در واقع مشکلات ترتیب تولد رو حل کرده باشی، اگر این کارهارو انجام دادی خیلیم مادر خوبی هستی برو بعدیم بیار
الان رفاه دارن ازکجامعلوم درآینده هم همین باشه؟؟چه تظمینی هست؟؟

کسی آینده را تضمین نمی کنه فقط برنامه ریزی می کنه پسرم به دو زبان عربی وانگلیسی مسلطه برای آینده شون ملک  خریدم اگه دوست داشت می تونه تصمیم بگیره اینجا زندگی کنه یا هرجای دنیا که احساس آرامش کنه...

منم خیلی دوستودارم اما فامیلامون میخندن ومسخره میکنن

فامیلا رو ول کن اونا نشستن تا هر کی هر کاری کرد بهش بخندن

خواهر من دو تا دختر شیربه شیر داره

۱۷_۱۸ ساله

خدا خواسته سه سال پیش باردار شد تا ۶ ماهگی هم نفهمید بارداره خدا یه پسری بهش داد 

جیگره جیگر اینقدر که بانمک و شیرین زبونه

زندگیش از نظر مادی و رابطه با همسرش از این رو به اون رو شده

۹ و۷و۵ ساله

از من هم همین تقریبا رنج سنه هرسه ولی عاشق بچه هامم وسرگرم هستم وداخل خانه انگاربرنامه کودک موش سگ گربه میبینم 😂😂ولی شیرینی خودش داذه وقتی میچسبن سه تایی بوس باران 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

کسی آینده را تضمین نمی کنه فقط برنامه ریزی می کنه پسرم به دو زبان عربی وانگلیسی مسلطه برای آینده شون ...

خب منم دارم همینو میگم چه کسی آینده روتظمین میکنه؟

منم بچه نمیارم واسه همین چون معلوم نیست درآینده چه اتفاقاتی واسشون بیوفته