اومده بود نشسته بود کنار پنجره یهو دیدم صداش خیلی نزدیکه کر شدم تو گوشم بود انگار بعد چند دقیقه سروصدا نکردم که بمونه نره بعد آروم رفتم نگاه کنم پرید رفت انقدر حرص خوردم 😓 یعنی فقط دو سانتی متر با هاش فاصله داشتم☺️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اما کلاغ یا هر حیوون دیگه ای بخوره خیلی بهتره چون هم دور ریخته نمیشه هم اونا سیر میشن من همیشه اینکارو می کنم یه دفعه توی یه باغ رستوران یه گربه لاغر مردنی و گشنه بود تیکه تیکه مرغ را جدا میکردم بهش میدادم دعام کرد هم یه اتفاق خوب افتاد هم فرداش جنگ تموم شد واقعا حیوونا خیلی دعاشون میگیره
میبوسم دستی که به حیونا غذا میده .مرسی هستید انسانید
❤ شما هم مثل من عاشق غذا دادن به حیوونا هستید من هر وقت یه گربه ای یا هر حیوونی ببینم گشنست غذا همرام نباشه خیلی ناراحت میشم بهش نتونستم بدم اما خیلیا مثل یه همسایه بی فرهنگ حیوونا را میترسونن همسایمون چند تا سگ اومده بودن(۲تا کوچولو) براشون غذا ریختم هیچ کاری هم نمیکردن که مثلا خیلی سروصدا کنن خیلی آروم داشتن میخوردن همسایمون اومد سنگ بهشون پرت کرده هر دو با ترس لرز فرار کردن رفتن انقدر نفرینش کردم