2777
2789

اومده بود نشسته بود کنار پنجره یهو دیدم صداش خیلی نزدیکه کر شدم تو گوشم بود انگار بعد چند دقیقه سروصدا نکردم که بمونه نره بعد آروم رفتم نگاه کنم پرید رفت انقدر حرص خوردم 😓 یعنی فقط دو سانتی متر با هاش فاصله داشتم☺️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون بازم میاد یا ترسیده رفته😓

میاد 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
یه جا دونه بریزی میان. من تو بالکن یه ظرف گذاشتم براشون گندم می ریزم میان، یا کریم و کبوتر و گنجشک و ...

منم تو تراس براشون اب گذاشتم دیروز اضافه برنج را ریختم جلوی خونمون اما کلاغ ها اومدن همش و خوردن

آره گاهی هم کلاغ میاد

اما کلاغ یا هر حیوون دیگه ای بخوره خیلی بهتره چون هم دور ریخته نمیشه هم اونا سیر میشن من همیشه اینکارو می کنم یه دفعه توی یه باغ رستوران یه گربه لاغر مردنی و گشنه بود تیکه تیکه مرغ را جدا میکردم بهش میدادم دعام کرد هم یه اتفاق خوب افتاد هم فرداش جنگ تموم شد واقعا حیوونا خیلی دعاشون میگیره

میبوسم دستی که به حیونا غذا میده .مرسی هستید انسانید

❤ شما هم مثل من عاشق غذا دادن به حیوونا هستید من هر وقت یه گربه ای یا هر حیوونی ببینم گشنست غذا همرام نباشه خیلی ناراحت میشم بهش نتونستم بدم اما خیلیا مثل یه همسایه بی فرهنگ حیوونا را میترسونن همسایمون چند تا سگ اومده بودن(۲تا کوچولو) براشون غذا ریختم هیچ کاری هم نمیکردن که مثلا خیلی سروصدا کنن خیلی آروم داشتن میخوردن همسایمون اومد سنگ بهشون پرت کرده هر دو با ترس لرز فرار کردن رفتن انقدر نفرینش کردم

اما کلاغ یا هر حیوون دیگه ای بخوره خیلی بهتره چون هم دور ریخته نمیشه هم اونا سیر میشن من همیشه اینکا ...

ما ب هر حیونی غذا دادیم دعا نکرد برامون 🙃 تو لوله هود منم کبوتر لونه کرده 😂😂 کاش بودی و میدیدی 😂😂😐

میان تخم میزارن بچه هاشون بزرگ میشه میرن خانواده بعدی میان 

اینجا انگار هتله 😂😂😂

کاربری دومه 😐😐🤐
❤ شما هم مثل من عاشق غذا دادن به حیوونا هستید من هر وقت یه گربه ای یا هر حیوونی ببینم گشنست غذا همرا ...

اون همسایمون خیلی بده یه درخت که خیلی سالم بود و میوه میداد قطع کرد روز بعدش به مشکل برخورد حالم ازش بهم میخوره 😩