2777
2789
عنوان

شما تو این شرایط چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 48 پست
اره اره ارهبخدد دوری از همسر می ارزه با زندگی باقوم شوهر..بیچارت میکنن

البته مثلا ظهر میره اخر شب برمیگرده یا بعضی وقتا میخابه صبش برمیگرده اینجوری نیس کع کلا ازم دور باشه خودمم میتونم باهاش برم اما اینکه تنها بخام بفرستمش همش استرس دارم . از یه طرفم اصلا دوسندارم خونه مادرشوهر برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه مدیریت کرد هروز باید شاهد غرغر وناله مادر شوهر باشه که نیستی کجایی

به نظرم به رفتار آدمم بستگی داره اگر آدم از همون اول زیاد نره و بیاد و زندگیشو برای بقیه باز نکنه بقیه هم راه فوضولی پیدا نمیکنن

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

ب خاطر شوهرت گریه کنی منفعتش بیشترا تا بزی ب خاطر حرفای مادر شوهرت اتیش بگیزی گریه کنی

پس یعنی یه مدت سختی و انتخاب کنم و با شغلش موافق باشم؟؟ اخع من میگم داخل شهر کار کن اما حقوق داخل شهر نصف حقوق بیرون شهری میشع برا همین خونه رو باید از سرم بیرون کنم 

اگر خونه ها جدان اوکیه به نظر من حالا راهشون یکی باشه مگه قراره تو راهرو بشینید هرکی میره تو خونه خو ...

اتفاقا من تاحالا ازشون بدی ندیدم تنها مشکلم اینه ک خونه کوچیکع و برای عروس دوماد مناسب نیست

به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان پیش مادر شوهر نرو اگه فرشته باشه زندگی رو سالهای اول برا خودت ...

عزیزم منو‌همسرم تصمیم گرفتیم وام ازدواجامون و با ماشین و طلا هرچی پس انداز داریم بدیم برای خرید خونه بعد کم کم توی یسال یا دوسال وسایل خونه رو بخریم که همسرم میگع باید بیرون شهر کار کنم تا بتونیم زود از پسش بربیایم بعد به روال عادی برگردیم

اینجوری هم نیس ک یه هفته نباشه مثلا صب یا ظهر میره اخرشب یا صب میاد اما من اادم ترسویی ام همش استرس دارم نمیدونم باید چیکار کنم😭😭

برا شغلش که باید بی خیال باشی یه کم سخته ولی میشه بسپرش دست خدا و اینکه به هیچ وجه نرو سمت مادر شوهر ...

دقیقا نظر منم همینه دوری دوستی چون هرچقدر باهم خوب باشیم بازم یسری چیزا اتفاق میوفته ادم مشکل پیدا میکنه 

شغلش جوری نیس ک کلا نباشع مثلا صب میره آخر شب میاد یا صب روز بد میاد 

عزیزم منو‌همسرم تصمیم گرفتیم وام ازدواجامون و با ماشین و طلا هرچی پس انداز داریم بدیم برای خرید خونه ...

به استرست غلبه کن اینو کسی میگه که همسایع مار شوهر بوده با راه جدا شرایط شما که بدتره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
به استرست غلبه کن اینو کسی میگه که همسایع مار شوهر بوده با راه جدا شرایط شما که بدتره

ارع چون خودمو میشناسم میدونم رفتنم به اون خونه مشکل سازع چون من آدمیم که دوسدارم یا تنها باشم اکثر وقتا یا با شوهرم تنها باشیم یا رفت امد دوستانه داشته باشیم تو یه خونه باشیم همیشه باید جوابگو باشم که کی میاد کی میرع یا چرا خابم تا ظهر و...