بچه ها من با کلی طلا فروختن و بدبختی و پس انداز ی موبایل خریدم ۱۰۰ تومن بعد امروز بهم گفتن سالاد شیرازی درس کن دستم تو سالاد بود بعد دختر عمم ی دوقلو دختر خیلی شیطون داره گفتم تورو خدا فقط اینا رو بگیرید پیش من نیان دیدم همه سرشون ب کار خودشونه فقط بلدن دستور بدن ک سالاد درس کن برا ۲۰ نفر فلان اونم برق رفته تو گرما نمیزاشتن من برم فقط دستور میدادن یهو یکی از بچه ها ی وسیله بزرگ پرت داد رو گوشیم منم داغ کردم جیغ و داد کردمفش دادم چون گوشیم هنگ کرد و هیچکس بچه هارو نمیگرف فقط دستور میدادن بهم خیلی فش دادم چون خرابم بشه هیچکدوم پول نمیدن ک براشونم مهم نیس حالا میگم زشت بود جیغ و داد کردم؟؟بخدا ی لحظه عصبی شدم نمیدونید با چ بدبختی گوشی رو خریذم اونوقت فقط دستور میدن کار هم نمیکنن ک هیچ بچه هارو هم نمیگیرن مگ من چند تا دست دارم
#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱
لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱
اخه یکی رو بگی حقوق خودشه یا هر چی من طلا فروختم پس انداز کردم درامدم ندارم با بدبختی خریذمش
اره ميفهممت منم با بدبختي خربدم
يكي بخواد خرابش كنه Tehran رش ميدم ولي تو ام گوشيتو جلو دست و پا نزار تو مهمونيا بزار تو كيفت و در نيار