2777
2789
عنوان

امروز تو کلاس کاراته پسرمو بدجور دعوا کردن خیلی حالش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 53 پست
پسرم از اون ضربه خیلی ناراحت نیست بیشتر به خاطر داد زدنه انگار احساساتش جریحه دار شده زور گویی رو هم ...

اخی چندسالشه؟ 

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هشت سال

اخی ✨🫠

بنظرم اشکال نداره این

چون استادش بود 

یاد میگیره که مثلا وقتی باشگاهی وقتی لباس کاراته تنته وقتی استاد بالاسرته باید قوانین اونجارو رعایت کنه

مثلا

نباید جیغ الکی بکشه یا چیزی که تو باشگاه ما رایجه؛ رو تاتامی آب نریزه... 😑

و اینکه هر کی یه تذکر بهش داد گریه نکنه

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

تذکر نداده زدهخاک به سرش من باشم میرم باشگاه حالشو میگیرم

وا من متوجه نشدم میگه اروم اونم با استپ

ینی بچه دردش گرفته، کتک زده؟ 😑

عزیزم کلی با بچه صحبت کن و نزار حس ناکافی بودن و کلی اون حس بد روش بمونه، چون کارش عادی بوده و میخواسته مثل بزرگترا باشه،، 

بعد هم با خود استادش به طور جدی صحبت کن، چون استادا با یه بزرگسال هم اینطور نیستن که حتی به شوخی بزنن چه بسا که بچه باشه، آدم دلش نمیاد رو بچه خودش دست بلند کنه غریبه این غلط رو بکنه؟! اگه هم دیدی خیلی شاخ و شونه میکشه با مدیریت صحبت کن حتما و پیگیری کن و پسرت رو هم بزار تو یه باشگاه بهتر، بزار هم به لحاظ جسمی بهتر رشد و پیشرفت کنه هم به لحاظ روحی و شخصیتی، اما تغییرات رو یهو اعمال نکن، آروم آروم پیش برو و با حرفات نزار پسرت حس بد داشته باشه. 

یه مشت بیمار روانی توی باشگاه کودک رو کتک میزنن فکر میکنن خیلی دارن هنر میکنن شما هم که انگار به نظر ...

عجب !!!

شما با ذات ورزش رزمی و علت رفتن به باشگاه رزمی آشنا نیستید

نگاهتون یک نگاه مادرانه و لطیفه 

پس اصلا چرا بچه رو رزمی میفرستید بفرستید کلاس رقص

در حالیکه فردا توی سربازی به یه پسر  چندبرابر باشگاه رزمی فشار وارد میکنن

اگه بخواد نظامی بشه صدبرابر سختی میکشه

من با مربی این بچه آشنا نیستم و علت کارشو نمیدونم

ولی توی باشگاه به بچه سفت و سخت نگیرن و مجبورش نکنن قوانینو رعایت کنه و یه چشم و ابرو نیان که خودشو جمع کنه

فردا توی جامعه از ارازل اوباش کتک میخوره

فردا توی مسابقات کتک میخوره

فردا همون بچه از مربیش تشکر میکنه و باهاش داداشی و رفیق میشه که قوی و محکم تربیتش کرد

چهارتا فیلم از بروسلی نگاه کنید ببینید تا بروسلی تبدیل به بروسلی بشه چه مسیر سختی رو طی کرده و مربیاش تو بچگی چطور باهاش برخورد کردن

اون ترومایی که شما میگید از دل باشگاه رزمی بوجود نمیاد 

از کتک خوردن و فحش شنیدن تو خونه و خیابون و مدرسه بوجود میاد

همین یه کاراته رو دست باباش سپردم مثلا دیدم پسرای بالغ تو کلاسشونن اگر من بودم میدیدم همه توی یه گرو ...

میخوای صبر کن بذار کلاسای تابستانه تموم بشه از پاییز درسشو بهونه کن یه باشگاه دیگه ثبت نام کن ببین اونجا چه اتفاقاتی میافته مشکل از شیطنت های پسر شماست یا  استادش مشکل داره