2777
2789
عنوان

امروز تو کلاس کاراته پسرمو بدجور دعوا کردن خیلی حالش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 53 پست
مربیش آدم سالمیه؟

واقعا نمیدونم من همیشه خودم کلاساشو ثبت نام میکنم ولی اینو سپردم دست باباش چون من خیلی وسواسم میگردم میگردم تا تابستون تموم بشه باباش هم دوست آشنا ورزشکار زیاد داره گفتم آماره اینو از یه دوستش که استاد کاراتس بگیره ولی گفتم باباش اعتماد کرده حتما قابل اعتماده شما از چه لحاظ میگی سالم ؟انحراف جنسی مثلا ؟بعد چرا شک کردین مشکل دار باشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباش باید بره ببینه علتش چی بوده

باید به باباش بگم که یه تصمیم درست بگیریم گفتم خودم بهش بگم اگر مشکلی بود به خودمون بگید با خودش برخورد نکنید

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
پول دستکش رو حساب کن به سنسی هم تذکر بده بابچه درست رفتارکنه

پول دستکشو باباش گفت حساب میکنم اینکه دستکش خریده هم برام عجیبه وظیفه اون نبود اصلا

باید به باباش بگم که یه تصمیم درست بگیریم گفتم خودم بهش بگم اگر مشکلی بود به خودمون بگید با خودش برخ ...

خودت نرو باعث خجالت بچه بین دوستاش میشی

از فردا بچه ها مسخرش میکنن

بسپار دست باباش 

پول دستکشو باباش گفت حساب میکنم اینکه دستکش خریده هم برام عجیبه وظیفه اون نبود اصلا

حالا اونش به کنار قرار نیست به خاطر یه دستکش مدیون بمونی و زبونت کوتاه باشه به باباش بگو گوش سنسی رو بپیچونه حساب کاردستش بیاد

نخیر ذهن من تو پنجاه سال پیش گیر نکردهاز بچگی توی باشگاه های مختلف با مربیای مختلف توی سخت ترین رشته ...

یه مشت بیمار روانی توی باشگاه کودک رو کتک میزنن فکر میکنن خیلی دارن هنر میکنن شما هم که انگار به نظرت این رفتارا نرماله، مربی حق نداره به بچه مردم آسیب بزنه بهونه‌ش هرچی میخواد باشه، به درک که محیط باشگاه فلان و بهمانه

وقتی کسی که انقدر خشن باهاش توی کودکی برخورد بشه تروماهاش تا آخر عمرش باهاش میمونه بد تر یه آدم ترسو و تو سری خور بار میاد  

تو کلاسای رزمی اونم پسرونه اینچیزا طبیعیهسختش نکنولی لطفا بهش بگو هرچی شد بیاد بهت بگه که اگه مشکلی ...

همین یه کاراته رو دست باباش سپردم مثلا دیدم پسرای بالغ تو کلاسشونن اگر من بودم میدیدم همه توی یه گروه سنی نیستن اصلا ثبت نام نمیکردم ولی میگم شاید من زیادی حساسم باباش بین مرداس بهتر میدونه 

واقعا نمیدونم من همیشه خودم کلاساشو ثبت نام میکنم ولی اینو سپردم دست باباش چون من خیلی وسواسم میگردم ...

مثلا مشکلات اعصاب نداره یا زیادی خشن نیست؟ تا حالا سر کلاسش رفتین که ببینید چجوریه؟

حالا نمیشه تهمت انحراف جنسی زد الکی

جیغ زده یا کیاپ کشیده؟ اینا باهم فرق میکنه ها

جیغ زده فکر کنم هیجانش زیاد شده جیغ زده قبول دارم که شیطونه اوایل سنسی خیلی شاکی بود ازش باش صحبت کردیم اگر تو کلاس پسر خوبی باشی برات دستکش پابند میخریم بعد خیلی آروم شد سنسی هم گفت ازش راضیه براش دستکش پابند گرفتیم ولی در کل بیش فعاله هیجانش که بالا بره از دستش درمیره دیگه

جیغ زده فکر کنم هیجانش زیاد شده جیغ زده قبول دارم که شیطونه اوایل سنسی خیلی شاکی بود ازش باش صحبت کر ...

اول یه سوال سنسی چیه

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

مثلا مشکلات اعصاب نداره یا زیادی خشن نیست؟ تا حالا سر کلاسش رفتین که ببینید چجوریه؟حالا نمیشه تهمت ا ...

باباش یه جلسه اولو سر کلاس نشسته بود چیز بدی نگفت ولی بعد از چند جلسه به شوهرم گفته بود تو کلاس بازیگوشه و به بچه های جدید نمیشه حرفی زد شوهرم هم گفته بود اره من بچه بودم کنگ فو میرفتم جلسه اول استاد مجبورمون میکرد پامونو صد و هشتاد درجه باز کنیم حسابی دل به دلش داده بود ولی حرف سنسی این بود که قدیما با بچه ها تو کلاس جدی رفتار میکردن الان دیگه نمیشه

استاد کاراته

اها

خب استادش با استپ زده بنظرم اونقد چیز جدی نیست

ولی خب بچس دیگه

و اینکه مراقب بچت باش بقیه همسناش بهش زور نگن

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

اهاخب استادش با استپ زده بنظرم اونقد چیز جدی نیستولی خب بچس دیگهو اینکه مراقب بچت باش بقیه همسناش به ...

پسرم از اون ضربه خیلی ناراحت نیست بیشتر به خاطر داد زدنه انگار احساساتش جریحه دار شده زور گویی رو هم به خاطر اختلالش خیلی در معرض قلدریه یه دلیلی که کاراته گذاشتم همین بود که سفت بشه تو مدرسه بتونه از پس خودش بربیاد