2777
2789
عنوان

انقدر گریه کردم که دیگه نفس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 47 پست
بخدا اشکام بند نمیشه اصلا، بخاطر دخترم مجبورم برم حموم یا دستشویی گریه کنم، بابای من خیلی خیلی مظلوم ...

میفهمم عزیز.م سعی کن زیاد هم مطالب گوگل رو نخونی چون هی حالتو بدتر میکنه. من هی میخوندم و ضجه میزدم. واقعا نمی تونستم حتی جلوی پسرم خودمو کنترل کنم. ولی ته قلبم ایمان دارم و داشتم  که وقتی از خدا بخوای درست میکنه. حاج اقا قمی توو برنامه سمت خدا میگفتن حتی اگر دست (پا) ندارید از خدا بخواید بهتون بده. منظورشون تاثیر دعا بود که ازش غافل نشیم. 💚

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
ایشالله خدا شفاشون میده اگه چیزی نذر کردین براشون بگین خوشحال میشم منم بخونم

فدات بشم عزیزدلم،

۱۲ هزار صلوات، ختم قران، براش نذر کردم،

مالی هم نذر کردم که بابام خوب بشه ماهیانه یه مقدار پول تا آخرعمرم به خیریه کمک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم عزیز.م سعی کن زیاد هم مطالب گوگل رو نخونی چون هی حالتو بدتر میکنه. من هی میخوندم و ضجه میزدم. ...

آره اتفاقا هرچی بیشتر سرچ میکنم بیشتر ناامید میشم و حالم بد میشه،

خودم به یه ناامیدی مطلقی رسیدم که احساس میکنم به مشاوره نیاز دارم اخه کاملا خودم رو باختم

سلام عزیزم نمی‌خوام بترسونمت یا توی دلت رو خالی کنم اما باید با حقیقت روبرو شد تا اذیت نشد 

مادر من پنج ساله آلزایمر داره الان شدیدتر هم شده منو نمیشناسه خواهرها یا بردارهام رو نمی‌شناسه از اون مادرهایی بود که عاشق بچه هاشون هستن از اون دسته مادرهایی که بی نهایت فداکار بودن باورت میشه با اینکه آلزایمر داره و مارو نمی‌شناسه اما وقتی کنارش هستیم میگه نرو بمون 

ما بهترین دکترها بردیم یه سری داروهای مزخرف دادن که فایده نداشت هیچ بدتر هم شد الان چند وقته قطع کردیم از قبل خیلی بهتره حافظه برنگشته اما روتینش خوبه 

بسیار بسیار بسیار بیماری بدی هست تا کسی درگیرش نباشه به هیچ‌وجه نمیتونه درک کنه 

سلام عزیزم نمی‌خوام بترسونمت یا توی دلت رو خالی کنم اما باید با حقیقت روبرو شد تا اذیت نشد مادر من پ ...

سلام گلم

الهی بمیرم،

اتفاقا بابای منم بهترین و دلسوزترین پدره، نمیدونم چه حکمتیه که آدمای احساساتی بیشتر درگیرش میشن،

ما تازه فهمیدیم وانگار دنیا روسرمون خراب شده واقعا نمیدونیم چیکارکنیم

ببین همه دکترها یه مدل دارو میدمترانکوپین، سیتالوپرام، اینتلاین ترانکوپین بیچاره کرد مادرمو

ببخشید عزیزم میتونم بپرسم عوارض دارو چی بود؟

واینکه از روی نوار مغز فهمیدین الزایمر گرفته؟

دارهای خواب آور بدترشون می‌کنه و یه نکته واقعا آدمهای احساسی بیشتر درگیر میشن و معمولا با یه افسردگی ...

بابای منم با افسردگی گرفت، اخه برادر نامردم ترکشون کرد، بابامم خیلی احساساتیه خیلی زیاد غصه خورد و الان اینطوری شده

ما ام ار ای گرفتیم از سرش عکس گرفتن عوارضش خیلی زیاده عدم تعادل ، خواب زیاد ،گیجی ، داروها اون کاری ...

وای پس دارو بدترش میکنه،

به نظرم شاید از طریق طب سنتی بشه یخورده کنترلش کرد

مادر من خیلی به برادرش وابسته بود برادرش مریض شد افسردگی خیلی حاد گرفت اونم با همین داروهای اعصاب و روان بدتر شد و یهو مرد مادرم داغون شد درست یکسال بعد از فوت برادرش دامادمون که یه مرد فوق العاده خوب بود و مادرم بی نهایت دوستش داشت سرطان گرفت و اونم سریع فوت کرد کلا مادرم بهم ریخت داغون شد و ریخت