2777
2789
عنوان

انقدر گریه کردم که دیگه نفس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر من خیلی به برادرش وابسته بود برادرش مریض شد افسردگی خیلی حاد گرفت اونم با همین داروهای اعصاب و ...

ای وای طفلکی چندتا غم پشت سرهم داشته که بهش فشار اومده،

آدمای احساساتی واقعا گناه دارن،

عزیزم الهی به حق فاطمه زهرا مادر شما، پدرمن، وهمه پدرمادرا سلامتیشون رو دوباره بدست بیارن

نمی‌خوام کفر بگم اما هرچی دعا هم کردیم انگار نه انگار نمیدونم حکمتش چیه من آدم معتقدی هم هستم اما همیشه از همه می‌خوام دعا کنن که بتونیم خدمتش رو بکنیم و یه وقت از سر خستگی کاری نکنیم که دلش بشکنه اون یادش نیست که من بچه اش هستم من که یادم هست اون مادرمه

خیلی مراقب تن و بدنش خورد و خوراکش باشید تا میتونید بهش سردی ندید غذاها با طبع گرم

و یه نکته داروهای خواب آور باعث میشن تو یه حالت بمونن و بخواین مراقب باشید زخم بستر نگیرند 

یا اینکه حتما آدرس خونه و شماره تلفن تو جیبهاش باشه که خدای نکرده اگه از خونه می‌ره بیرون کم نشه اینارو تجربه کردیم که دارم میگم

نمی‌خوام کفر بگم اما هرچی دعا هم کردیم انگار نه انگار نمیدونم حکمتش چیه من آدم معتقدی هم هستم اما هم ...

عزیزم چقدر سختی کشیدین واقعا، من خودمم از خدا گله کردم سر پدرم،

مخصوصا امشب خیلی غر زدم سر خدا، همش میگم پس چرا آدمای خوب ابنجوری میشن، پدرمن آزارش به یه مورچه هم نرسیده، پس چرا آدمای بد چیزیشون نمیشه،

مشکل اینجاست من ازشون دورم تمام سعیمو میکنم شوهرمو قانع کنم بریم شهر اونا، تا حداقل درکنار خواهرم بتونم بهشون رسیدگی کنم

عزیزم چقدر سختی کشیدین واقعا، من خودمم از خدا گله کردم سر پدرم،مخصوصا امشب خیلی غر زدم سر خدا، همش م ...

خدا کمکتون کنه خدا کمکتون کنه خدا بهتون آرامش و صبر فراوون بده خیلی صبر لازم دارید 

البته همه آسون شبیه هم نیستند 

خیلی مراقب تن و بدنش خورد و خوراکش باشید تا میتونید بهش سردی ندید غذاها با طبع گرمو یه نکته داروهای ...

ممنون عزیزم بابت توصیه ها،

آره بابای من مغازه هم میره، ولی جدیدا فهمیدیم حتی نمیتونه درست حساب کتاب کنه،

من امشب همش میترسیدم که بره مغازه و راهش رو گم کنه دیگه

خدا کمکتون کنه خدا کمکتون کنه خدا بهتون آرامش و صبر فراوون بده خیلی صبر لازم دارید البته همه آسون شب ...

ممنون گلم،

الهی که بتونیم سربلند از این امتحان بیرون بیایم

فدات بشم عزیزدلم،۱۲ هزار صلوات، ختم قران، براش نذر کردم،مالی هم نذر کردم که بابام خوب بشه ماهیانه یه ...

ایشالله سلامتیشون رو به دست میارن 

من ایشالله تا۱۰شهریور۱۴۰۰تا صلوات می‌فرستم براشون