2777
2789

یکی از اقوام دورمون 

خیلی پولدارن

کلی خونه مغازه و ماشین های خفن دارن

و ۴_۵ تا هم پسر دارن

پسرشون با کل دخترای فامیل و محل خاطره دارن

عرق و سیگار...

پسر بزرگش آخر رفت ی دختر با چهره خیلی معمولی😐چادری با سواد تحصیلی پایین گرفت

بعد دوس دختر خودش ماما بود

خوشگلللللل خوش هیکل

و باکلاس 

چقدر بدم میاد از این پسرا خودشون خرابن بعد دنبال دختر پاک میگردن باید یکی مثل خودشون بگیرن نه اینکه دخترای مردم رو بیچاره کنن

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی هم فکر نکن آفتاب مهتاب ندیده باشه خدا میذاره تو دامنش.. هرچه کنی به خود کنی.. فکر میکنه آفتاب مهتاب ندیده گرفته 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

بیچاره اون دختر ساده چادریه

فک نکن رفته اون رو گرفته عاشقشه 

همچنان با دخترای خوشگل و خوش هیکل لذت و عشق و حالش رو داره 

اون دختر معمولی هم ک زنشه در واقع فقط کلفت خونه و مادر بچشه 

الان که من دارم می ببنی اتفاقا پسرا دنبال دخترهای .... ناجورند دخترا هم بگن بمیر براش میمرن تا حالا ندیدیم پسر عرق خوری وسیگاری دختر چادری بگیره اینم بگم خانواده طرف اگه واقعا چادری ومذهبی باشند با دستهای خودشون دخترسون بدبخت نمیکنن این که شما میگی اتفاقی است نادر

بیچاره اون دختر ساده چادریهفک نکن رفته اون رو گرفته عاشقشه همچنان با دخترای خوشگل و خوش هیکل لذت و ع ...

ببین یه پسری بود خیلی لاشی بعد اینقدر مادرش گشت یک دختر آفتاب مهتاب ندیده پیدا کرد براش گرفت خلاصه بعد از پنج سال زندگی فهمید دختره چقدر ریز و سوسکی رابطه با جنس مخالف داشته حتی رابطه خیلی ببخشید از پشت... خلاصه اگه پسرا با دوست دختر خودشون ازدواج نکنن با دوست دختر پسرای دیگه ازدواج میکنن این قانون طبیعته 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️