2777
2789
عنوان

زنی که هر شب به شوهرش سم میداد

128 بازدید | 4 پست

داستان زنی که هر شب به شوهرش سَم میداد !😱❌

میگن سال ۱۳۱۵ زنی به اسمِ ترلان با بدن کبود میره پیشِ یه حکیم که خویشاوندش بوده و انقدر زَجه میزنه و گریه میکنه که حکیم یچیزی بده که فقط از دستِ شوهرش خلاص بشه جوری که کسی نفهمه !

گویا حکیمم دلش میسوزه و یه شیشه سم میده به ترلان و شرط میزاره که باید هرشب بعد اینکه یه قطره ازین سم ریختی تو غذای شوهرت آماده شی و لباسای قشنگ بپوشی و کلی حرفای قشنگ بهش بزنی تا شک نکنه تو توی غذاش چیزی میریزی !

بعدش هفته ای یکبار بیای بهم بگی حالش چه تغییراتی داره میکنه !

ترلان یک هفته هرشب تو غذای همسرش ازون محلولی که حکیم داده بود میریخت و از طرفی ام براش دلبری میکرد !

شب هشتم همسر بداخلاقش میاد و میگه امشب شام نپز دوس دارم بشینی کنارم خودم برات غذا بپزم و لقمه بگیرم !

و تا صبح با عشق نگاش میکنه و ازش طلب حلالیت میکنه!

ترلان باورش نمیشده از اون مرد بداخلاق همچین رفتاری میدیده و از عذاب وجدان تا صبح نخوابید!

صبحش گریه کنون میره پیش حکیم و میگه دستم بدامنت یه پادزهر بمن بده من دیگه نمیخوام همسرم بمیره !

حکیم آروم سرشو میاره بالا و میخنده و میگه چرا ؟؟؟؟

ترلان با یکمی شرم و خجالت میگه آخه خیلی بهتر شده دوسمم داره !!!!

حکیمم با یه لبخند ریز گفت زهری در کار نبود اون محلول فقط آب و شکر بود ! برو بچسب به زندگیت منم کاری نکردم هرچی بود هنر خودت بود !

از ماست که بر ماست.

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم قبلا

پندآموزه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕