2777
2789
عنوان

الهی بگردمم برای نامزدم😂😍😍

734 بازدید | 22 پست

امروز رفته بودیم بیرون سمت فرشته 

بعد من خیییلی میخواستم برم دستشویی اصلا نمیتونستم صبر کنم رفتیم داخل یه برج به پرسونلش گفت معذرت میخوام میشه از سرویس استفاده کنیم 

انقدر لاکچری بوووود که هرررچی بگم کم گفتم کلی پرسونل و خدمتکار داشتن جوری که من اولش باورم نشد مسکونی بعد تموم اون ۳ ۴ ساعتی که بیرون بودیم همش داشت در مورد اون برج صحبت میکرد چون تازه وکیل شده البته یه شغل دیگه ام کنارش داره گفت چندتا پرونده بزرگ بگیرم یکم بیشتر بریم جلو میتونیم بریم اونجارو اجازه کنیم من که باور نکردم ولی دلشو نشکوندم گفتم اوکی من بهت باور دارمو ازین حرفا

تموم وقتمونو داشت در موردش صحبت می‌کرد مثلا یه چیزی میگفت بعد میگفت اون برجه اون برجه دلم میخواد ببرمت اونجا خوشبخت بشی🥺دلم سوخت واقعا😁

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم میره اونجا افسرده میشهخدایا نمازتم بده همونا بخونن😒

اونا باز از بس خوشی زده زیر دلشون نمیخونن😪😂

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

واییی 

یکی تو اینستا بود بلاگر 

رفته بود وسط ماشین گرونا داد میزد میگفت

سلاااامم به همه شاگرد نمایشگاهی هاااا

خیلی خوب بوددد😂😂😂😂😂

واییی چه خشگلیییییی توووووو😃🩷✨️...یه بوس نمیدی؟😋🤭😚