2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرا همچی برا داماد میگیرن هرچی خوبش برا دختر داماده

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا بری پایین بیای

مقصر شوهرته

وقتی بهت بی احترامی میکنن سیب زمینی میذارن جلوت

زنگ بزنه رستوران بگه ما ازین چیزا نمیخوریم

حساب کار دستشون میاد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

شانس عزیزم

مادرمن کلا با ازدواج داداشم مخالف بود حتی عقد و عروسی نرفت

زن داداشم میومد خونمون یهوویی و سرزده 

مثلا ما دعوت بودیم

عپغذای گرم تازه رو میزاشتن جلوی اون

ما بادی با نون خالی سرمون گرم میشد 

شما باشین چطور رفتار میکنین

خونشون کمتر رفت و آمد می کردم تا عصبی نشم. بذار بمونن برا دخترشون. من مادر شوهرم تقریبا همین جوریه ولی نه شدید. دخترش در جریان همه زندگیشون هست ولی شوهر من رو فقط برا حمالی صدا می کنن

منم توو بیشترین حالت ماهی یکبار اگر میرفتم خونه مادر شوهرم، دو بار رفتم برنج نیم دونه درست کرد منم با توجه به اینکه خانواده همسرم پولدار اما خسیس هستن، این کارشون رو گذاشتم بنابر بی احترامی و دیگه شام و ناهار نمیرم، میرم ی سری میزنم در حد نیم ساعت یک ساعت و بر میگردم، سر ظهر خودشونو تیکه پاره هم بکنن که ناهار بمون، نمیمونم 

چون چه کاریه بمونم بعد بی احترامی ببینم 

مادر شوهر منم فقط به دخترا و داماداش میرسه

والبته من میدونم چرا اینکارو میکنه

ببین خواهرای شوهرم اصلا اهل زندگی نیستن فقط شکمشون سیر باشه و لباس بخرن ولی نه خونه زندگی خوبی دارن نه اخلاقشون با خانواده شوهر خوبه نه بچه هاشونو درست تربیت کردن و مادر شوهرم همیشه میترسه یه روز شوهراشون با عروسا مقایسشون کنن و کارشون به طلاق بکشه برای همین خودش با چنگ و دندون دوماداشو گرفته

اینا رو از رو حسادت و ... نگفتم به خدا واقعا دختراش اینجورین

برای ما برعکسه کاملا. مامانم همه زندگیش پسرشه و عروس و نوه

مطمئنین؟؟اگه از عروستون بپرسین هم همینا میگه؟؟؟ فکر نکنم...

چون عروسا همش انتظار دارن و هر کاری براشون بکنن بازم کمه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

چون معیارشون فقط زنه مثلا عروس و پسرش دعوا میکنن مادرشوهر میگه به چپم که دعوا کردن چون تو بیشتر ناراحتی ولی دختر و داماد دعوا میکنن نگرانه که دل دخترش نشکنه

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم