2777
2789

به من تو مرداد فک کنم زنگ زدن از موسسه علامه حلی بهم گفتن از موسسه علامه حلی بورسیه شدم و میخوان آماده کنن واسه تیزهوشان 

امسال میرم نهم و گفتن که امتحان تیزهوشان قراره بدی و میخوایم کمکت کنیم موفق شی

خب به من گفتن تو سایت بازار هوشمند آموزش برم و سه روز در هفته فیلم هاشو نگاه کنم و بعدش ازمونشو بزنم

ولی من از روزی که گفتن سه روز در هفته نه کل هفته یعنی هر روز یکی از فیلم هارو فعلا فیلم های هوش تصویری نگاه میکنم و ازمونشو میزنم

خب بعدش زنگ زدن و گفتن برنامه ای رو نصب کنم که کتاب هست و توش وقتی هر فیلم رو دیدم باید برم و تست های مربوط به اون فیلم رو ببینم که منم همین کارو میکنم

امروز فک کنم از وقتی زنگ زدن هر روز یک فیلمو میبینم و تا امروز ۷ یا ۸ تا شده 

امروز تو همون برنامه که کتابه یه آزمون بود ۱۰ تا سوال داشت باید تو ۱۳ دقیقه جواب میدادم من اومدم سوال هارو تو برگه نوشتم چون بعضی هاشو با کشیدن و دوران روی برگه واسه خودم میتونم به جواب برسم و تونستم به ۸ تاش جواب درست بدم

بنظرتون خوبه ۸ تا؟ و اینکه اینطوری هر روز یک فیلم میبینم بعد ازمونشو که حدودا ۵ تا سوال واسه هرکدوم میدم بعد سوالای کتابو حل میکنم میتونم به نتیجه برسم؟

تو گوگل هم هرچقدر مثلا میزنم نمونه سوال های هوش تصویری قسمت فلان نمیاره اگه بیاره و اگه بدونم کجا سوال هست واسه تست زدن میزنم حتی شده روزی ۱۰۰ تا ولی کلا نمیدونم

لطفا راهنماییم کنید

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

ببخشید زیاد شد ولی لطفا راهنماییم کنید

و اینکه بنظرتون کتابی بگیرم واسه تیزهوشان یا همینا کافیه؟

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت