2777
2789

بچها قبلا هم خدمتت گلتون تاپیک زده بودم که مامان بنده مدرس قنادی هست و کلییی هنرجو داره و امشب من راضیش کردم که هز کسی دستوری مشکلی تو پخت کیک های تولد و کافی شاپی ،خامه کشی حلوا و انواع شیرینی های خشک و دسر و.... اینا سوال رسپی خواستین همشو بهتون بدم 😍 فقط به نیت اوکی شدن کارم ممنون میشم یه صلوات هدیه به شهید زبرجدی کنید خیلی ممنونممم بوس بهتون خانوما 🥰

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

واست حمد خوندم ب نیت حاجت‌روایی‌تون

لطفا آموزش حلواشیر من اصلا وقتی هم میزنم یا خیلی سفت میشه همیشه یا خیلی شل و آبکی

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا یه چشم آهوی قد رعنا لایکم کنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
واست حمد خوندم ب نیت حاجت‌روایی‌تونلطفا آموزش حلواشیر من اصلا وقتی هم میزنم یا خیلی سفت میشه همیشه ی ...

فدات شم مرسی از لطفتون

رسپی تون که میزنید تخصصیه اخه وقتی سفت میشه علتای متفاوت داره اینکه ارد نسبت به مایعات زیاد باشه یا اینکه اردتون سنگسنه میخواین ی رسپی از اون تجربه دار هارو بدم بهتون امتحان کنید ببیند اوکیه

دخترا تاکید میکنم من اینارو از زبون مامانم میگم ولی خودم تایپ میکنم ایشون میگن منم برای شما مینویسم شوءتفاهم نشه چون تو متن پیام انگار زبون خودمه🥰

فدات شم مرسی از لطفتونرسپی تون که میزنید تخصصیه اخه وقتی سفت میشه علتای متفاوت داره اینکه ارد نسبت ب ...

اگر زحمتی نیس ممنون میشم اگرم خسته ای بخدا بیخیال❤❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭