#باقلوا_استانبولی
خمیر باقلوا(یوفکا) هومینا یک بسته
کره ۱۵۰ گرم ذوب شده
گردو آسیاب شده ۲۵۰ گرم(نه خیلی پودری نه خیلی درشت)
هل ساییده یک و نیم تا دو ق م خوری پر
پودر شکر ۲ ق س تقریبا سر پر
روغن کرمانشاهی سه ق غ به همراه دو ق غ روغن مایع که با هم ترکیب کردم
( میتونید از روغن جامد استفاده کنید سلیقه ایه ولی خب طعم باقلوا با روغن کرمانشاهی بنظر من ی چیز دیگس 😋👌)
#شربت_باقلوا
شکر ۲ پ
آب دو پ
جوهر لیمو نصف ق چ
زعفران دم کرده و غلیظ بمقدار لازم تا رنگ مورد نظر رو به ما بده
گلاب ۱ ق س میتونید کمتر یا بیشتر با سلیقه خودتون بریزید
چند دانه هل شکسته
🍃🌺🍃
اول شربت رو درست کردم
شکر و آب سرد رو با هم مخلوط چند دقیقه کنار گذاشتم بعد مجددا همزده و رو حرارت کم قرار دادم تا کم کم شکر حل شد هل و جوهر لیمو رو اضافه کمی بعد زعفران و گلاب کمی که حباب های ریز زد از کنارا شعله رو خاموش کردم گذاشتم سرد بشه موقع استفاده هل ها رو خارج کردم
🍃🌺
قالب یا ظرف مورد نظر رو کنار دستم گذاشتم
خمیر باقلوا رو هم اندازه قالبم بریدم و خمیر رو بین دو لایه دستمال مرطوب گذاشتم تا خشک نشه(( این خمیر چون خیلی نازک هست در مجاورت هوا سریع خشک میشه پس تا اتمام مراحل کارتون حتما روش رو با دستمال مرطوب بپوشانید))
خب حالا هر لایه خمیر رو داخل ظرفم گذاشتم به آرومی بعد با کره آب شده روش رو براش کردم دو باره ی لایه روش بعد براش با کره تا ۲۰ لایه به همین صورت (( تمام مدت روی خمیر پوشیده بود))
حالا گردو و پودر شکر و هل رو با هم مخلوط و سطح خمیر پخش کردم تمامش رو
دوباره یک لایه خمیر بعد براش کره الی آخر مثل مراحل بالا تا ۲۰ لایه رو هم گذاشتم
🍃🌺🍃
دور تا دور لبه های خمیر رو با تیغ موکت بری تمیز و استفاده نشده بریدم تا یکدست باشه وبا تیغ برش های منظم روی سطح خمیر ایجاد کردم و مخلوط روغن کرمانشاهی آب شده و مایع رو روش ریختم و داخل فر از قبل روشن با درجه فر گازی ۱۸۰ درجه بمدت تقریبا ۴۵ دقیقه تا یکساعت قرار دادم باید زیر و روی باقلوا قشنگ رنگ بگیره من در آخر کمی گریل هم روشن کردم
🍃🌺🍃
وقتی باقلوا آماده شد سریع شهد سرد شده رو روش ریختم و با ی دستمال تمیز روش رو پوشاندم و چند ساعت داخل همان ظرف ماند بعد به آرامی از کناره ها یکی یکی برداشته و در ظرف مورد نظر چیدم و تزیین کردم
نوش جان خوشمزه و لذیذ 👌
۱-عزیزان این شهد اگر خوب درست بشه اصلا شکرک نمی زنه می تونید به سلیقه خودتون هر مقدار که دوست دارید روی باقلوا بریزید و مابقی داخل یخچال تا چند هفته هم نگهداری کنید اصلا خراب نمیشه
۲-در مورد روغن روش میتونید جامد معمولی یا کرمانشاهی بریزید ولی اصلا کره نریزید چون رنگ باقلوا رو تیره میکنه هنگام پخت
۳- من فقط گردو استفاده کردم سلیقه ایه می تونید مخلوط مغزها رو استفاده کنید مثلا گردو و پسته☺️
امیدوارم از این خوشمزه و لذیذ خوشتون بیاد
التماس دعا
هزینه استفاده از این دستور فرستادن صلوات برای سلامتی و فرج آقا امام زمان هست 🙏🌺
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل
و برای اوکی شدن کارم ممنون میشم صلوات بفرستین 💖