2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم زحمت کشیدید فقط مگه نباید سس رو همون موقع که کیک داغه ریخت؟

نه دیگه کیک وا میره و خمیر میشه مگر رسپی های خیلی پاقعی که دست یک قناد حرفه ای که تجربه زیادی داره بتونه کاری کنه خمیر نشه اخه قلق داره خمیراش ولی وقتی دوتاش سرد باشه نتیجه مطلوبه اما بعضی وقتا که مامان سفارشی دارن که فوریه هم سس هم کیک داغه دااااغه ولی خمیر هم نمیشه منسجم هست فقط میگم موقع خمیر هم زدن قلق داره چیز میز قاطی میکنن

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

برای باز شدن گره از کار شما و سلامتی مادرتون صلوات میفرستملطفا دستور یه کیک شکلاتی راحت رو بگذارید

ممنونم از لطف بی کرانتون چشم 

واست حمد خوندم ب نیت حاجت‌روایی‌تونلطفا آموزش حلواشیر من اصلا وقتی هم میزنم یا خیلی سفت میشه همیشه ی ...

حلوا شیر یاسوهانی

خوب بریم برای رسپی حلوا شیر که بهش حلوا سوهان هم میگن 👇

حلوا شیر (سوهان) :

آرد سنگک ۲ پیمانه 

روغن مایع ۱ پیمانه 

کره ۱۰۰ گرم 

شیر ۱ پیمانه 

پودر هل ۱ ق چ 

برای شیره نیازه داریم به :

شیر ۲ پیمانه 

شکر ۲ پیمانه 

گلاب نصف پیمانه 

زعفرون به میزان لازم

ابتدا یک پیمانه شیر و یک‌پیمانه روغن رو با ارد الک شده مخلوط میکنیم و سپس رو حرارت ملایم میزاریم داعما هم میزنیم تا کرم رنگ بشه سپس کره رو اضافه میکنیم و مجدد تفت میدیم تا خوشرنگ بشه. فقط توجه داشته باشید که با حرارت ملایم و‌داعما هم بزنید تا به رنگ نسکافه ای برسه 

و شهد رو که از قبل اماده کردیم طی سه مرتبه اصافه میکنیم. و خوب هم میزنیمم تا خوب گهواره ای بشه  

📌میتونید کره رو حذف کنید و بجاش همون ابتدا نیم پیمانه روغن مایع به دستور اضافه کنید (یعنی مجموعا ۱.۵ پیمانه روغن مایع)

📌حتما آرد سنگک استفاده بشه 

.👇

.

حلوا شیر یاسوهانی با اجرای شقایق

خوب بریم برای رسپی حلوا شیر که بهش حلوا سوهان هم میگن 👇

حلوا شیر (سوهان) :

آرد سنگک ۲ پیمانه 

روغن مایع ۱ پیمانه 

کره ۱۰۰ گرم 

شیر ۱ پیمانه 

پودر هل ۱ ق چ 

برای شیره نیازه داریم به :

شیر ۲ پیمانه 

شکر ۲ پیمانه 

گلاب نصف پیمانه 

زعفرون به میزان لازم

ابتدا یک پیمانه شیر و یک‌پیمانه روغن رو  با ارد  الک شده مخلوط میکنیم و سپس رو حرارت ملایم میزاریم داعما هم میزنیم تا کرم رنگ بشه سپس کره رو اضافه میکنیم و مجدد تفت میدیم تا خوشرنگ بشه. فقط توجه داشته باشید که با حرارت ملایم و‌داعما هم بزنید  تا به رنگ نسکافه ای برسه 

و شهد رو که از قبل اماده کردیم طی سه مرتبه اصافه میکنیم. و خوب هم میزنیمم تا خوب گهواره ای بشه  

📌میتونید کره رو حذف کنید و بجاش همون ابتدا نیم پیمانه روغن مایع به دستور اضافه کنید (یعنی مجموعا ۱.۵ پیمانه روغن مایع)

📌حتما آرد سنگک استفاده بشه 

.👇

.

هزینه استفاده از این دستور فرستادن صلوات برای سلامتی و فرج آقا امام زمان هست 🙏🌺

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل

و برای اوکی شدن کارم ممنون میشم صلوات بفرستین 💖

الهم صلعلی محمد و ال محمد و عجل فرجهمدستور بهترین باقلوا 😍ازاونا ک روش کریسپیه داخلش نرم

#باقلوا_استانبولی 

خمیر باقلوا(یوفکا) هومینا یک بسته

کره ۱۵۰ گرم ذوب شده

گردو آسیاب شده ۲۵۰ گرم(نه خیلی پودری نه خیلی درشت)

هل ساییده یک و نیم تا دو ق م خوری پر

پودر شکر ۲ ق س تقریبا سر پر 

روغن کرمانشاهی سه ق غ به همراه دو ق غ روغن مایع که با هم ترکیب کردم 

( میتونید از روغن جامد استفاده کنید سلیقه ایه ولی خب طعم باقلوا با روغن کرمانشاهی بنظر من ی چیز دیگس 😋👌)

#شربت_باقلوا

شکر ۲ پ

آب دو پ

جوهر لیمو نصف ق چ 

زعفران دم کرده و غلیظ بمقدار لازم تا رنگ مورد نظر رو به ما بده

گلاب ۱ ق س میتونید کمتر یا بیشتر با سلیقه خودتون بریزید

چند دانه هل شکسته

🍃🌺🍃

اول شربت رو درست کردم

شکر و آب سرد رو با هم مخلوط چند دقیقه کنار گذاشتم بعد مجددا همزده و رو حرارت کم قرار دادم تا کم کم شکر حل شد هل و جوهر لیمو رو اضافه کمی بعد زعفران و گلاب کمی که حباب های ریز زد از کنارا شعله رو خاموش کردم گذاشتم سرد بشه موقع استفاده هل ها رو خارج کردم

🍃🌺

قالب یا ظرف مورد نظر رو کنار دستم گذاشتم 

خمیر باقلوا رو هم اندازه قالبم بریدم و خمیر رو بین دو لایه دستمال مرطوب گذاشتم تا خشک نشه(( این خمیر چون خیلی نازک هست در مجاورت هوا سریع خشک میشه پس تا اتمام مراحل کارتون حتما روش رو با دستمال مرطوب بپوشانید))  

خب حالا هر لایه خمیر رو داخل ظرفم گذاشتم به آرومی بعد با کره آب شده روش رو براش کردم دو باره ی لایه روش بعد براش با کره تا ۲۰ لایه به همین صورت (( تمام مدت روی خمیر پوشیده بود))

حالا گردو و پودر شکر و هل رو با هم مخلوط و سطح خمیر پخش کردم تمامش رو

دوباره یک لایه خمیر بعد براش کره الی آخر مثل مراحل بالا تا ۲۰ لایه رو هم گذاشتم 

🍃🌺🍃

دور تا دور لبه های خمیر رو با تیغ موکت بری تمیز و استفاده نشده بریدم تا یکدست باشه وبا تیغ برش های منظم روی سطح خمیر ایجاد کردم و مخلوط روغن کرمانشاهی آب شده و مایع رو روش ریختم و داخل فر از قبل روشن با درجه فر گازی ۱۸۰ درجه بمدت تقریبا ۴۵ دقیقه تا یکساعت قرار دادم باید زیر و روی باقلوا قشنگ رنگ بگیره من در آخر کمی گریل هم روشن کردم 

🍃🌺🍃

وقتی باقلوا آماده شد سریع شهد سرد شده رو روش ریختم و با ی دستمال تمیز روش رو پوشاندم و چند ساعت داخل همان ظرف ماند بعد به آرامی از کناره ها یکی یکی برداشته و در ظرف مورد نظر چیدم و تزیین کردم 

نوش جان خوشمزه و لذیذ 👌

۱-عزیزان این شهد اگر خوب درست بشه اصلا شکرک نمی زنه می تونید به سلیقه خودتون هر مقدار که دوست دارید روی باقلوا بریزید و مابقی داخل یخچال تا چند هفته هم نگهداری کنید اصلا خراب نمیشه

۲-در مورد روغن روش میتونید جامد معمولی یا کرمانشاهی بریزید ولی اصلا کره نریزید چون رنگ باقلوا رو تیره میکنه هنگام پخت

۳- من فقط گردو استفاده کردم سلیقه ایه می تونید مخلوط مغزها رو استفاده کنید مثلا گردو و پسته☺️

امیدوارم از این خوشمزه و لذیذ خوشتون بیاد 

التماس دعا

و برای اوکی شدن کارم ممنون میشم صلوات بفرستین 💖

ای جانم حاجت روا باشی ان شاءالله خدا حفظ کنه مامانتوعزیز جان ی دستور پخت طلایی برای کیک می دی که هم ...

شروع آموزش

رسپی مختص بنده است بهترین ودقیق ترین رسپی برای کیک تخته ای 

لطفا فقط وفقط کپی با ذکر منبع 

این کیک هم مناسب عصرانه است هم خامه کشی 

کیک تخته ای 

مواد لازم 

آرد دو نیم پیمانه

شکر یک ویک سوم پیمانه

تخم مرغ چهار عدد 

وانیل یک چهارم ق چ 

نمک یک چهارم ق چ 

بکینگ پودر یک ق چ 

گلاب یک چهارم پیمانه 

آب جوش یک چهارم پیمانه 

روغن جامد یا مایع نصف پیمانه 

شیر گرم سه چهارم پیمانه 

نشاسته ذرت دو ق غ 

زعفران دلخواه به میزان لازم 

ابتدا زرده وسفیده تخم مرغ جدا کنید 

سفیده با نصف شکر بزنید تا فرم بگیره طبق کلیپ 

زرده با مابقی شکر وانیل یک دقیقه با دور کند بزنید 

با دور تند شروع کنید به همزدن آب جوش کم کم اضافه کنید 

حدود ۸الی ۱۰دقیقه بزنید تا کاملا غلیظ وکشدار شه 

شیر گرم کم کم اضافه کنید 

سپس گلاب ودر انتها هم روغن مایع با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید 

حالا زعفران رو ریخته و مواد خشک کم کم اضافه کنید با لیسک یا همزن دستی بزنید 

وسپس سفیده تخم مرغ به صورت دورانی طی چند مرحله با مواد فولد کنید 

کف قالب کاغذ بندازید 

مواد داخل قالب بریزید 

دمای گازی ۱۸۰

برقی وتوستر ۱۷۰ 

مدت پخت ۴۵  دقیقه 

سایز قالب مربع ۲۵در ۲۵ 

مستطیل ۳۰ در۲۰ 

گرد ساده ۲۴

نکات مواد حذف وجایگزین نکنید 

حتما مواد خشک الک کنید 

آب جوش باشه 

شیر گرم باشه 

تخم مرغ بزرگ باشه 

وانیل شکری یک دوم ق چ بزنید

سلام عزیزم براتون صلوات فرستادممیشه رسپی شیرینی دانمارکی و شیرینی برنجی رو بذاری💖

دانمارکی 

مواد لازم.

تخم مرغ .....................1عدد

شکر...............................30گرم

روغن مایع ...............30گرم

اردقنادی.............................200گرم

نمک ............................۱/۸ق چ

شیریا اب.......................100گرم.

وانیل وهل به دلخواه.

مایه خمیر .............5گرم

طرز تهیه.✍✍✍✍✍✍✍✍

ابتدا تخم مرغ وشکر وروغن مایع وشیر ونمک راباهم خوب قاطی میکنیم بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه کرده و در آخر تمام آرد را اضافه کرده ومیبندیم میکسر(همزن)هم بزنه یابادست ورز میدیم (با میکسر ۵-۴دقیقه با دست یا ۱۵۰بار بکوبید رو سطح یا ۶-۷دقیقه ورز بدین)خمیرمون امادست. 

میزاریم 30 دقیقه درجای نسبتا گرم استراحت کنه بعدبه قطر نیم سانت بازش میکنیم (نیازی به لا رفتن نیست) باچاقو یا کاتر برش میدهیم وسطش کرم میزنیم وتا کرده و بهم میدوزیم وبرمیگردونیم وارد روش را تمیزمیکنیم وروش روغن مایع میزنیم وبرش داده داخل سینی چرب شده میچینیم ومیزاریم جای گرم قشنگ برسه وپف کنه وحجمش دوبرابر بشه بعد داخل روغنی که از قبل گذاشتیم داغ بشه میندازیم تا دوطرفش قشنگ سرخ بشه بعد ازروغن دراورده روش شکر میپاشیم ویا بعداز خنک شدن با شکلات بن ماری شده تزئین میکنیم ونوش جون مینماییم.

نکته ها .

1.ازسالم بودن مایه خمیر مطمعن باشین.

2.استراحت دوم خیلی شرطه باید خوب برسه خمیرتون ودوبرابر بشع

3. میتونید میزان شکر دستور رو ده گرم کمتر کنید ☺️☺️

4.میزان خمیر مایه دستور در فصل زمستان 6گرم 

5.در صورتیکه از سالم بودن خمیر مایع مطمئن بودین نیاز به عمل اوردن ندارع

6.آب یا شیر برای خمیر گیری داغ و ولرم نباشع سرد باشه 

7.میزان مایعات کاملا چشمی و نمی‌تونیم وزن دقیقی بهتون بدیم برای همین دقت کنید مایعات زیاد به خوردش ندین ک شل بشه خمیرتون 

8.آرد مناسب برای پیراشکی ها و دونات ها 

آرد مناسب نان فانتزی

یا آرد قوی هست اما میتونید با آرد معمولی هم پیراشکی رو درست کنید

.

و برای اوکی شدن کارم ممنون میشم صلوات بفرستین

سلام عزیزم براتون صلوات فرستادممیشه رسپی شیرینی دانمارکی و شیرینی برنجی رو بذاری💖

شیرینی_برنجی_کرمانشاهی 

.

و برای اوکی شدن کارم ممنون میشم صلوات بفرستین

مواد لازم:::

آرد برنج ۲۵۰گرم

پودرقند ۶۰ گرم

کره دوغ گرفته ۴۰ گرم

روغن جامد خونگی ۵۰ گرم

روغن صاف قنادی   ۳۵ گرم

هل ۱ ق چایخوری پر

گلاب ۱.۵ ق غذاخوری 

زرده تخم مرغ ۱عدد

وانیل کمی

آرد سفیدقنادی ۱ ق غذاخوری یا۲۰گرم

طرز تهیه:::::

پودرقند و ارد برنج رو از الک حریر رد کنین

پودرقند و مجموع روغنها رو با همزن می زنیم تا پوک و سفید بشه بعد زرده و وانیل و هل و گلاب رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم مخلوط ارد برنج و ارد قنادی رو کم کم به مخلوط اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم حالا مواد به دست آمده رو سه بار از چرخ گوشت رد میکنیم.

اینجا میتونین به خمیر نان برنجی یک شب استراحت بدین یا اگر مثل من عجول هستین همون موقع دست به کار بشین

توی دستتون گلوله کنین اگه خمیر ترک خورد.خمیر رو کف دستتون ورز بدین تا منعطف بشه و دیگه ترک نخوره

بعد از گلوله کردن بامهر مخصوص روش طرح بدین و توی فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه پخت بدین.

❌❌❌نکات::

♦️♦️جایگزین کره میتونید صاف خونگی بزنید وولییی با روغن کرمانشاهی یا روغن زرد یا کره دوغ گرفته طعمش و عطرش بهتر هست.

♦️♦️آرد برنج و پودر قند حتماااا الک حریر بشه،اگر الک حریر ندارید یک تکه پارچه حریر پرده ای رو با کش محکم در کاسه ببندید و آرد را ریخته و الک کنید.