2777
2789
عزیزم چجوری میخوای بدی من تو پختن کیک کلا مشکل دارم یامیچسبه یا خشک میشه

یه رسپی مطمئن میدم با تموم نکاتش رعایت کنید 

خشک شدن و چسبندگی علتهای جدا و متفاوت داره چسبندگی میشه اینکه شکر و تخم مرغ خوووب باهم مچ نشه و تا حد دوبرابر شدن و کشدار شدن هم نخورده باشه یا اینکه کیک وقتیکه داغه روش پوشیده بشه ،خشک شدن هم میشه از ارد تون باشه سعی کنید چون مبتدی هستین تا حدودی ارد کلاله گنبد و نول استفاده کنید تا بی نقص باشه عزیزم 

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موفق باشید ❤️ پیج یا گروه دارند؟

فداتون ❤️ دعام کنید تروخداااااا کارم اوکی بشه 

هم پیج دارن و هم گروه اما من بگم و معرفی کنم شناخته میشم کلی تاپیک زدم اخه شرمنده

کیک خیس من درست میکنم خوشمزس ولی قیافه نداره و وا رفته

وا رفتن از ارد ضعیف میاد اردتون رو کنترل شده بریزین بعضی مواقع آرد رو ما طبق رسپی اضافه میکنیم ولی به ثول شما شل میشه ببینید خب ابخور هر اردی متفاوته ارد اکثرا رسپی های مطمئن ارد قوی مثل کلاله گنید نول هست پس تو این مواقع که خمیر حس میکنید شل تره بدون ترس ارد اضافه کنید تا نصف پیمانه چیزی نمیشه و اینکه کیک خیس تون اگر میخواین مثل قتادی ها بشه شب درست کنید و اجازه بدید کاملا خنک بشه بعد سس رو بریزین و بپوشین روشو تا شهد شکلات به خوردش بره معمولا تا صبح میزارن بمونه و گرنه شش ساعت خداقل بهش زمان بدین  منسجم بشه بعد... نوش جان کنید 

ای جانم حاجت روا باشی ان شاءالله خدا حفظ کنه مامانتوعزیز جان ی دستور پخت طلایی برای کیک می دی که هم ...

چشم یک کیک وانیلی اقتصادی براتون میزارم 

زنده باشین