2777
2789
این برا چهار تخم مرغیه آرد 125گرمشکر سفیده 25گرم شکر زرده 175گرم بیکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 1/8ق چپود ...

این مواد کیک شکلاتی یا موکا هست 

کیک اسفنجی نیست 

ترکیباتش خوبه نباید سفت و‌خشک باشه 

همین مواد رو‌اگر توقالب ۲۰ یا ۲۳ موج بریزی خوبه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انجام میدم اونو یه مقدار کم ولی میترسم خمیر بشه انقد درست کردم خوب نشده دیگه انگیزه م رفتهبا اینکه ع ...

دمای فر ، طبقه ای که برای پخت میذاری و زمان پخت هم مهمه 

من این دستوری که دادین رو  باقالب ۲۳ تو فر خودم با دمای ۱۸۰ اگر روی توری بذارم ۳۵ دقیقه و اگر روی سینی بذارم ۵۰ دقیقه میذارم برای پخت 

حفره داخل کیک و قشنگ پف نکردنشجوش شیرین جایگزین بیکینگ پودر اندازه اش باید چقدر باشه؟ برا 4 تا تخم م ...

اگر کیکت وقتی داخل فر هست پف خوبی داره اما بعد که درمیاری وسط کیک پایین میره یعنی جوش شیرین یا بکینگ پودر زیاد بوده 

برای کیک از جوش شیرین استفاده نکنین 

انجام میدم اونو یه مقدار کم ولی میترسم خمیر بشه انقد درست کردم خوب نشده دیگه انگیزه م رفتهبا اینکه ع ...

دقیقا کدوم مرحله مشکل اساسی داری ؟؟

خوب نشدن کیکت رو‌از چه نظر میگی؟

این مواد کیک شکلاتی یا موکا هست کیک اسفنجی نیست ترکیباتش خوبه نباید سفت و‌خشک باشه همین مواد رو‌اگر ...

عهههه🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

کسی که این دستور و داد گفت شیفون شکلاتیه

هی من درست میکردم می‌دیدم اصن نمیخوره به اسفنجیییی🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

مرسییی که گفتین 

با قاشق هم میزنم , اگه ببینم گلوله داره یکمم با همزن برقی مخلوط میکنم بخاطر اینه؟

اصلا از همزن برقی برای مخلوط کردن استفاده نکن ، پف کیک رو‌میگیره و به اصطلاح کیک تسمه میشه 

با لیسک اروم مخلوط کنین 

و اینکه پودر رو اروم اروم و طی چند مرحله به تخم مرغ اضافه کن و اروم با لیسک قاطی کن