2777
2789
چیکارکنم انقد بو زهمی تخم مرغ نده؟

بوی تخم مرغ بخاطر کم زدن تخم مرغ هست ، تخم مرغ باید تاجایی زده بشه رنگ رو به سفیدی بره و اینکه حتی ذره ای تخم مرغ نزده دور ظرف باقی نمونده باشه و از وانیل مرغوب استفاده کنید و میتونین از وانیل خامه ای در حد کم استفاده کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حفره داخل کیک و قشنگ پف نکردنشجوش شیرین جایگزین بیکینگ پودر اندازه اش باید چقدر باشه؟ برا 4 تا تخم م ...

بستگی به دستور کیک داره ، من اصلا از جوش شیرین برای کیک استفاده نمیکنم فقط برای کوکی استفاده میکنم 

خدا خیرت بده کشمش های توی کیک چرا میره ته و میسوزه؟ قبلش هم توی آرد میغلطونم ولی نمیشه باز یه سوال د ...

مرحله اخر بعد از ریختن سفیده تخم مرغ کشمش بریز 

ودر حد مخلوط شدن خیلی کم هم بزن

کیکم خوب پف می‌کنه همه چیش اوکیه ولی یه زبری خاصی داره مثه کیک اسفنجی های بیرون نمیشههموقع خوردن انگ ...

کیکتون باید اول با کمی شیر مرطوب کنید بعد خامه بزنی به لایه کیک و اینکه حتما به دولایه کیک خامه بزنین تا کیک از هم جدا نشه

آخه من هم سفیده میزنم هم زرده

فرقی نمیکنه اخرین مرحله کشمش رو‌بریز و‌یکم مخلوطش یا اینکه مواد رو که ریختی تو قالب بعد کشمش بریز روش و یکم از مواد رو‌نگه دار اخر دوباره بریز روی کشمش ها تا نمونه و‌بسوزه 

دستور کیک‌ رو بفرست ببینم چی هست ؟؟ شاید موادت زیاد خشک هست

این برا چهار تخم مرغیه 

آرد 125گرم

شکر سفیده 25گرم 

شکر زرده 175گرم 

بیکینگ پودر 1/2 ق چ 

وانیل 1/8ق چ

پودر کاکائو25گرم 

روغن 50گرم 

نسکافه فوری 15گرم اینو نمی‌ریزم به جاش 15گرم به ارد اضافه میکنم 

آب گرم 90گرم 

دوستان مرطوب سازی کیک با شیر یه مرحله خیلی مهم هست برای خشک نشدن و زبر نبودن کیک حتما انجامش بدین

انجام میدم اونو یه مقدار کم ولی میترسم خمیر بشه 

انقد درست کردم خوب نشده دیگه انگیزه م رفته

با اینکه عاشق این کارم الان نزدیک شیش ماه میشه دیگه درست نکردم😭