2777
2789

کیا  از لحاظ تنفسی و ظاهری راضین ‌؟ و خوشگل شده بینی هاشون بیاید اسم دکتراتون بگید و قیمتی که دکتر ازتون گرفت بابت جراحی رو بگید 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

راضی نیستم 

چون بینیه قبلیم خوب بود و الکی عمل کردم در نتیجه پشیمونم

اما خیلیارو دیدم بینیشون واقا نیاز داشته و بعد عمل واقا بهتر شدن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی نیستم چون بینیه قبلیم خوب بود و الکی عمل کردم در نتیجه پشیمونماما خیلیارو دیدم بینیشون واقا نیا ...

پیش کی عمل کردی 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

تاپیک اخرم عکس بینیمو گذاشتم و متاسفانه موند و پاک نشد میتونی ببینی

درکل میشه بگی راضی ؟ و پیش کی عمل کردین ؟

الان میرم میبینم ❤️

تاپیک اخرم عکس بینیمو گذاشتم و متاسفانه موند و پاک نشد میتونی ببینی

رفتم دیرم ماشالا قشنگ شده بود ولی عکس از روبه رو و قبل عملت نبود کاش اونا هم بودن 

عکس نیمرخت دیدم فقط 

درکل میشه بگی راضی ؟ و پیش کی عمل کردین ؟الان میرم میبینم ❤️

ببین عزیزم در کل چهرم خیلی تغییر کرده 

مشکل تنفسی و اینجور چیزا هم ندارم 

ولی یک سری ایرادات جزئی هم داره ک نباید حساس باشی دیگه

ببین عزیزم در کل چهرم خیلی تغییر کرده مشکل تنفسی و اینجور چیزا هم ندارم ولی یک سری ایرادات جزئی هم د ...

ایرادات جزئی مثلا چی عزیزم ؟

اگر همزمان باهام انلاین بودی بگو بذارم

اوکی ولی الان آنلاینم

ایرادات جزئی مثلا چی عزیزم ؟

از تمام رخ کاملاً و صد در صد قرینه نیست ک دکتر گفت ضخامت پره های دو سمتم یکی نبوده و برای همینه و خیلی مشخص نیست)

از نیمرخ هم بالای نوک بینیم چند ماه بعد عمل یکم خالی شد و دکتر برام سابسیژن کرد و خداروشکر بهتر شد

و اینکه بویاییم کمتر از قبل عمل شده 

من تصمیم دارم پیش احسان شفیعی تهران عمل کنم کسی تجربه داشت بگه

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
من‌که شش ماهه عمل کردم روی بینیم یه قوز کوچیک درومده.هرکی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه

پیش کی عمل کردین