کیا از لحاظ تنفسی و ظاهری راضین ؟ و خوشگل شده بینی هاشون بیاید اسم دکتراتون بگید و قیمتی که دکتر ازتون گرفت بابت جراحی رو بگید
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
من تصمیم دارم پیش احسان شفیعی تهران عمل کنم کسی تجربه داشت بگه
اتفاقا الان میخواستم تو نی نی سایت سرچ کنم منم رو این دکتره تمرکز کردم
شما رفتی مطب ایشون ؟یا از آشناهات دیدی کسی پیشش عمل کرده باشه ؟چطور بوده
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خیلی تحقیق کردم ت نی نی سایت ولی خب ب چیزی نرسیدم انچنان دوستم آخر شهریور میخاد بره پیشش نه ولی ح ...
اگه رفتی مطبش ، تونستی بهم بگو راجب کسایی که عمل کردن راضی هستن یا نه