2777
2789
عنوان

دماغ عملی های راضی و خوشگل بیاید❤️🤡

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 17 پست
من تصمیم دارم پیش احسان شفیعی تهران عمل کنم کسی تجربه داشت بگه

اتفاقا الان میخواستم تو نی نی سایت سرچ کنم منم رو این دکتره تمرکز کردم 

شما رفتی مطب ایشون ؟یا از آشناهات دیدی کسی پیشش عمل کرده باشه ؟چطور بوده  

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اتفاقا الان میخواستم تو نی نی سایت سرچ کنم منم رو این دکتره تمرکز کردم شما رفتی مطب ایشون ؟یا از آشن ...

من خیلی تحقیق کردم ت نی نی سایت ولی خب ب چیزی نرسیدم انچنان 

دوستم آخر شهریور میخاد بره پیشش 

نه ولی حتما ۲ باری میرم مطب میشینم اگر تهران بودم حتما میرفتم ولی خب متاسفانه دورم

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی تحقیق کردم ت نی نی سایت ولی خب ب چیزی نرسیدم انچنان دوستم آخر شهریور میخاد بره پیشش نه ولی ح ...

اگه رفتی مطبش ، تونستی بهم بگو راجب کسایی که عمل کردن راضی هستن یا نه 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗