2777
2789
عنوان

مامانا بیایید تجربه هاتون بگید راجع به مهد کودک گذاشتن بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خودتون برا بچتون چقد میدید هزینه مهد؟کدوم کلاسا از نظر شما خوبن؟همونایی که نام بردید

من نمیبرم حقیقت بچه خودم متولد نشده ولی جاریم بچشو میبره از طرفی چون خودم معلم ابتداییم تو اینجور مهدها هم کار کردم میدونم داستانشون چیه چجورین 

من خودم باشم نهایت ۷ تومن بدم بچمو بفرستم مهد 

کلاسم نقاشی میبرمش با همین رولی و پولی و مسی پولی از اینجور چیزا با کلاسای ورزشی هرچیزی که  دارن کلا هم دوروز درهفته میبرم یا کلا روزهایی که این سه تا کلاس مثلا باش

من نمیبرم حقیقت بچه خودم متولد نشده ولی جاریم بچشو میبره از طرفی چون خودم معلم ابتداییم تو اینجور مه ...

کلاسا ارزون تر میوفته براتون خودم پارسال بچه ثبت نام میکردم برای کلاس هوش و دست ورزی خود مهد از مادرها مجموعا شهریه یک ماه ۷۰۰ تومن میگرفت مقدار دستمزد منم فرق داشت هرچقدر بیشتر جذب میکردم بیشتر پول میگرفتم یا مثلا کلاس ریاضی هم داشتم البته تابستون که بیکار بودم میرفتم 

من نمیبرم حقیقت بچه خودم متولد نشده ولی جاریم بچشو میبره از طرفی چون خودم معلم ابتداییم تو اینجور مه ...

اونجا دستشویی بچه چی میشه؟مربی میبره؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

کلاسا ارزون تر میوفته براتون خودم پارسال بچه ثبت نام میکردم برای کلاس هوش و دست ورزی خود مهد از مادر ...

اهان ممنونم 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

اونجا دستشویی بچه چی میشه؟مربی میبره؟

نه عزیزم 

یچیزی دارن به اسم مادر یار که انجام میده منکه فقط یکساعت تدریس میکردم میرفتم ولی مربی هاشون مراقبت میکردن بچه ها دعوا نکن باهم دوست باشن شعر یادشون میدادن 

مادریارها هم پوشک و دستشویی و غذا و نظافت بچه هه مثلا برس کشیدن موی سر و تعویض لباس و شستشوی صورت 

نه عزیزم یچیزی دارن به اسم مادر یار که انجام میده منکه فقط یکساعت تدریس میکردم میرفتم ولی مربی هاشون ...

چه اطلاعات خوبی 

هیچی درباره مادر یار نمیدونستم 

اصلا نمیدونستم وجود داره 

مرسی واقعا

چه اطلاعات خوبی هیچی درباره مادر یار نمیدونستم اصلا نمیدونستم وجود داره مرسی واقعا

خواهش میکنم خب طبیعی دوبار بچتونو ببرید بپرسید میگن بهتون منم چون خودم کار کردم هم جاریم بچشو میبره میدونم چخبره