2777
2789
عنوان

مامانا بیایید تجربه هاتون بگید راجع به مهد کودک گذاشتن بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 61 پست
من خودم اینم دیدم بچه مدرسه ای تو پایه ابتدایی بسیار بیش فعال غیر قابل کنترل ،دارو استفاده میکرد ولی ...

اره دوربرم هستن واقعا غیر قابل کنترل یا بعضیا هم تمرکز ندارن اصلا نمیتونن درس بخونن  

تشخیص بیش‌فعالی واقعا سخته

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دقیقا من اول یه دکتر بیسواد به پسرم گفت بیشفعاله .خدالعنتش کنه بردمش پیش یه دکتر خوب گفت نه .پسر ...

من تو اینستا یه دکتر دیدم می‌گفت زیاد تا زیر ۷ سالگی حساس نباشین بعضی بچه ها انرژیشون زیاده ماشالا

(البته درباره بیش فعالی منظورمه)

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

ببخشید غیر از اون ۱۲ ساعت که هزینش هر ساعت ۱۰۰ تومنه دیگه خرجش چیه؟

ببین مثلا یسری جاها به بچه ها غذا میدن 

پول غذاهم هست یا حالت سوپر مارکت دارن چون بچه ها بهانه گیر هستن برای اینکه بیرون نرن قفسه خوراکیم دارن هزینه اینها هم هست 

یسری مهدهاهم کلاسایی مثل رولی پولی مسی پولی و ....دارن برای تقویت مهارت های اجتماعی و نقش پذیری کلا آشنایی با جامعه یا امادگی جسمانی دارن کلاس نقاشی که اینام هزینش جداس یعنی ماهیانه اینام جدا میگیرن 

پول لوازم هایی هم که استفاده میکنن هست مثلا برگه میدن برای رنگ آمیزی و....

بسته به مهد قیمت ها هم متفاوت

اینم بگم بچه ها کلا تو ۳ سالگی تا ۵ سالگی یسری رفتار ها دارن لجبازی هم توشون بالا میره

اره من وقتی بهم گفت بیش‌فعاله خیلی از رفتارهاشو تو ذهنم مرور میکردم میگفتم اره اینجوریه این کارو می‌کنه  چقدر اشک ریختم .

اما واقعا الان که فک میکنم چقدر الکی ناراحت بودم .

حتی برای اون چند روزی که بچم دارو دادم چقدر خودمو سرزنش میکنم .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که مجردم😂از قیمتا خبر ندارم ولی همه جا این قیمته؟ گرون نیست؟ یا من بی خبرم

نبابا تو شهر ما یجا هست شهریش ماهی ۱۲ تومن 

جای لوکسی هست هرکسی نمیتونه ببره 

اونا تخصصی کار میکنن 

ببین مثلا یسری جاها به بچه ها غذا میدن پول غذاهم هست یا حالت سوپر مارکت دارن چون بچه ها بهانه گیر هس ...

اهان یعنی هر کلاس هزینش جداست؟

پس فقط برای نگه داری بچه اون ساعتی ۱۰۰ تومن رو میگیرن مرسی عزیزم متوجه شدم 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

من تو اینستا یه دکتر دیدم می‌گفت زیاد تا زیر ۷ سالگی حساس نباشین بعضی بچه ها انرژیشون زیاده ماشالا(ا ...

اره بعضی بچه ها عصبی ان بعضیالجباز .

نمیشه به همه گفت بیش‌فعال 

بچه های الان انگار جهش یافتن ماشاالله همه باهوش .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نبابا تو شهر ما یجا هست شهریش ماهی ۱۲ تومن جای لوکسی هست هرکسی نمیتونه ببره اونا تخصصی کار میکنن

چه گروون 😂🤦🏻‍♀️

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

آره عزیزجان هزینه کلاساش جداس خواهش میکنم

الان خودتون برا بچتون چقد میدید هزینه مهد؟کدوم کلاسا از نظر شما خوبن؟همونایی که نام بردید