2777
2789
عنوان

ای خدا یه پرستار یا دکتر نداریم تو سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 54 پست
بله تداخل دارن

لووسر ساعت۶ خوردم

الان نصف زولپیدم بخورم چیزی میشه؟؟ 

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

عزیزم یه فاصله بنداز بعد بخور هیچ قرصی رو همزمان نخور حداقل نیم ساعت بزار بگذره و اینا تداخل دارند 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

وکترا و پرستارا تو بیمارستان ازشون سکال بپرسی جواب نمیدن انتطار داری بیان اینجا ج بدن

بعضیاشون انسانیت دارن

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

عزیزم میای تاپیک دوتا مونده به اخرم

بله گلی چشم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

من هیچکدوم نیستماما این دوتا دارو با هم تداخل دارند

لووسر ۶ خوردم الان نصف زولپیدم بخورم چیزی میشه؟ 

پرستار ها و دکتر های اینجا پرستار و دکتر نیستن عزیزم

بعضیاشون واقعا راست میگن 

بعضیاشونم واقعا دروغگو هستن

یکی به من گفت خواهرم فلان شغله ترازش شده فلان بعد به من گفت ترازتو بگو اول نگفتم چون اینجا همیشه ناامید میکنن بعد یه تراز دروغی گفتن بعدگفت تراز خواهرم خیلی خوب بوده نمیاری 

درصورتی که عدد اولی با دومی که گفت فرق داشت

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

والا فارما نخوندم هنوز ولی هوش مصنوعی میگه ایجاد مشکل میکنه ...اینا رو باید از متخصص پرسید همون اول ...

مرسی

نه زولپیدم و لووسر با هم سازگار نیستن ،مصرف همزمانش خیلی خطرناکه چون‌هر دو دارو اثرات همدیگرو خیلی قوی‌تر می‌کنن

عوارضش مثه  ایست تنفسی ، خواب آلودگی شدید، گیجی و از دست دادن هوشیاری میاره. به هیچ وجه با هم مصرف نکنی

عزیزم یه فاصله بنداز بعد بخور هیچ قرصی رو همزمان نخور حداقل نیم ساعت بزار بگذره و اینا تداخل دارند

ساعتو۶ لووسر خوردم الان نصف زولپیدم بخورم مشکلی ایجاد نمیشه؟ 

عزیزم زولپیدم اثرش روی دستگاه عصبی مرکزیه لووسر آنتی هیستامین خودت فک کن آخهتداخل نداره ولی هردوشون ...

دقیقا سطح هوشیاری وتنفس رو کم میکنن اگه باهم مصرف بشن مخصوصا که یکیش واسه افسردگیه ومخدر داره توش