2777
2789
عنوان

ای خدا یه پرستار یا دکتر نداریم تو سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 54 پست
حتی با فاصله؟

میدونی عوارض دوتاشونم تقریبا بهم خیلی نزدیک هستند با فاصله هم سعی کن استفاد نکنی ولی اشکال نداره دیگه استفاده نکن دستور پزشک برای مصرف این داروها چی بوده

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هوای خواب نخور تداخل دارن اول از یه متخصص بپرس بعد ازاین سایت ازدکترا بپرس ببین نظراونا چیه

اخه اکثرا اینجا گفتن با فاصله بخوری ایرادی نداره 

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

میدونی عوارض دوتاشونم تقریبا بهم خیلی نزدیک هستند با فاصله هم سعی کن استفاد نکنی ولی اشکال نداره دیگ ...

از این به بعد لووسر نمیخورم

پزشک تجویز نکرده عزیزم

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

بله

وای برای چی سرخود استفاده میکنی این داروهای ضد افسردگی هستند گیجی و خواب الودگی و حتی تو بعضی مواقع باعث دوبینی هم میشه نخور عزیزم

وای برای چی سرخود استفاده میکنی این داروهای ضد افسردگی هستند گیجی و خواب الودگی و حتی تو بعضی مواقع ...

افسردگی شدید دارم ولی برای خواب اوریشون میخورم همه ی اینارو

افسردگی شدید دارم ولی برای خواب اوریشون میخورم همه ی اینارو

عزیز دلم نوع افسردگیت چیه ولی بازم حتما برو پیش روانپزشک شاید نیاز باشه داروهات رو تغییر بده یا دوز داروهات رو تغییر بده چون افسردگی هر دفعه با علائم مختلف ظاهر میشه و شما نباید حتی داروهای قبلیت رو استفاده کنی

عزیز دلم نوع افسردگیت چیه ولی بازم حتما برو پیش روانپزشک شاید نیاز باشه داروهات رو تغییر بده یا دوز ...

من اصلا پیش پزشک نرفتم

خوشم نمیاد که برم

من اصلا پیش پزشک نرفتمخوشم نمیاد که برم

هیچ کسی از دکتر خوشش نمیاد عزیزم من بهت حق میدم ولی الان بحث سلامتیت هست متاسفانه افسردگی انسان رو از پا درمیاره بیماری فوف العاده بدیه اگه کنترل نشه عواقب خیلی بدی رو به دنبال داره من پرستار بیمارستان روانپزشکی هستم میتونم در این رمینه کمکت کنم