آره...اصلاً اون حسابم کار نمی کرد خیلی وقت بود از بین رفته بود فقط یه مبلغ جزئی تو حسابم پول بود که همونم یادم نبود که اون جا حساب دارم...بعد زنگ زدن گفتن یه فرش بردی می تونی بفروشیش می تونی برش داری...منم فروختمش.
فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما فقط یبار چایی خریدیم داخلش یه قاشق جایزه بود😐😐😂همین
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
اره اسپانسر خوبی بودی😂همینجا هم مسابقه میزاشتیم جایزه هاش با تو بود😂🤦♀️
حالا بازم اسپانسر خواستی در خدمتم یه سفره ای هست دور هم استفاده میکنیم😂 ولی دیگه ۵ و ۱۰ خیلی زشته باید حداقل همون ۵۰ باشه 🤣🤦♀️
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
نهههه ۵۰ زیادهخود نی نی سایتی ها هم مثلا به ۱۰ تا ۱۰ تومنی راضی ترن تا دوتا ۵۰ تومنی😂
نه حالا دو تا نه ولی تا ۴..۵ تا خوبه دیگه 😂 ۱۰ فحشمون میدن
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
👍🏻۲تاش با من۲تاش با تو😂😂خیلی دوست دارم باز مسابقه بزاریم ولی باورت میشه اصلاااا وقت نمیکنمزندگی ...
منم فعلا خیلی سرم شلوغه ولی اگه یه موقع دوست داشتی و وقت داشتیم هماهنگ شیم به یاد دوران بیکاریمون😂