2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چیپس فقط یبار یه کوپن برنده شدم که خب

گم شد

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
من یبار تو مسابقه ایشوووون برنده شدم🤣یادته؟ سایت مادران گفتی هرکس تونست بگه افسر ارشد ارتش اتریش؟

واقعا؟ 😂 چقدر برنده شدی؟

مگر اینکه در مسابقات من برنده شی وگرنه کو شانس 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واقعا؟ 😂 چقدر برنده شدی؟مگر اینکه در مسابقات من برنده شی وگرنه کو شانس

بخدا یادم نیس. اصلا نمیدونم شارژ بم دادی یا همونم ندادی🤣🤣

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

ی بار مدرسه طرح تفکیک زباله بود ما آشغال ها رو بردیم مدرسه قرعه کشی کردن اسم من در اومد ی کارت هدیه ۱۰ تومنی دادن بردم مغازه اون موقع فک کنم ی تن ماهی خریدم ۷ تومن با ی چیز دیگه هم خریدم ابتدایی بودم

بخدا یادم نیس. اصلا نمیدونم شارژ بم دادی یا همونم ندادی🤣🤣

نه بابا میدادم 

جیبم خالی بود ولی در حد توان جوایزی در نظر میگرفتم😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/