2777
2789

؟ میتونم از تجربی برم ؟ چه رتبه ای میخواد دراین جالت؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میتونید . سوال دوم رو نمیدونم اما رتبه خوبه میخواد

من تراز کلم میشه ۸۰۰۰ نمیدونم چه رتبه ای میده ولی از چندتا مشاور پرسیدم گفتم تو تهران میاری ولی نمیدونم دروغ میگن یا راست

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

من تراز کلم میشه ۸۰۰۰ نمیدونم چه رتبه ای میده ولی از چندتا مشاور پرسیدم گفتم تو تهران میاری ولی نمید ...

نمیدونم با چه ترازی بشه اما رشته خوبیه اگر در کنارش مهارت های دیگه یاد بگیرید و اعتماد بنفس داشته باشید. اگر تهران بشه که عالیه

نمیدونم با چه ترازی بشه اما رشته خوبیه اگر در کنارش مهارت های دیگه یاد بگیرید و اعتماد بنفس داشته با ...

مهارت های دیگه مثلا چی

زبان انگلیسی و عربی و در مرحله بعد چینی و روسی بری کارآموزی برای کارشناس بازرگانی شدن دوره های خارج ...

ازنظر پرستیژ مالی بهتره یا بازرگانی؟

تو بانگ هم استخدام داره؟

ازنظر پرستیژ مالی بهتره یا بازرگانی؟تو بانگ هم استخدام داره؟

بله استخدام بانک داره. از نظر پرستیژ سخته گفتنش ولی خب تو هرکاری که موفق باشی با پرستیژ هستی . مهم علاقست که هبه کدوم سمت باشه و ویژگی شخصیتیت

اما واردش بشی میبینی اینقدر گستردست که استخدام بانک یه بخش خیلی کوچیکه و شاید اصلا انتخابش نکردی

مرسی عزیزم دعا کن بتونم دانشگاه دولتی تو تهران بیارم 😘😘😘