کنکوری۹خسته مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12126 عنوان چقدر درباره رشته مدیریت مالی و بازرگانی اطلاعات دارید 109 بازدید | 15 پست ؟ میتونم از تجربی برم ؟ چه رتبه ای میخواد دراین جالت؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. 1404/05/30 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنکوری۹خسته مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12126 بله میتونید . سوال دوم رو نمیدونم اما رتبه خوبه میخواد من تراز کلم میشه ۸۰۰۰ نمیدونم چه رتبه ای میده ولی از چندتا مشاور پرسیدم گفتم تو تهران میاری ولی نمیدونم دروغ میگن یا راست روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
دوپامین عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 1612 من تراز کلم میشه ۸۰۰۰ نمیدونم چه رتبه ای میده ولی از چندتا مشاور پرسیدم گفتم تو تهران میاری ولی نمید ... نمیدونم با چه ترازی بشه اما رشته خوبیه اگر در کنارش مهارت های دیگه یاد بگیرید و اعتماد بنفس داشته باشید. اگر تهران بشه که عالیه
کنکوری۹خسته مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12126 البته اگه منظورتون دانشگاه دولتی شهرهای بزرگه شما مدیریت خوندید؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
کنکوری۹خسته مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12126 نمیدونم با چه ترازی بشه اما رشته خوبیه اگر در کنارش مهارت های دیگه یاد بگیرید و اعتماد بنفس داشته با ... مهارت های دیگه مثلا چی روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
کنکوری۹خسته مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12126 بله میتونی تو دفترچه تجربی با کنکوره یا بدون کنکور؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
دوپامین عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 1612 مهارت های دیگه مثلا چی زبان انگلیسی و عربی و در مرحله بعد چینی و روسی بری کارآموزی برای کارشناس بازرگانی شدن دوره های خارج از دانشگاه میگذارند برای این کار
کنکوری۹خسته مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12126 زبان انگلیسی و عربی و در مرحله بعد چینی و روسی بری کارآموزی برای کارشناس بازرگانی شدن دوره های خارج ... ازنظر پرستیژ مالی بهتره یا بازرگانی؟تو بانگ هم استخدام داره؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
1234567890mm عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 501 تو دفترچه تجربی با کنکوره یا بدون کنکور؟ اطلاع ندارم عزیزم maryam💫
دوپامین عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 1612 ازنظر پرستیژ مالی بهتره یا بازرگانی؟تو بانگ هم استخدام داره؟ بله استخدام بانک داره. از نظر پرستیژ سخته گفتنش ولی خب تو هرکاری که موفق باشی با پرستیژ هستی . مهم علاقست که هبه کدوم سمت باشه و ویژگی شخصیتیت
دوپامین عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 1612 ازنظر پرستیژ مالی بهتره یا بازرگانی؟تو بانگ هم استخدام داره؟ اما واردش بشی میبینی اینقدر گستردست که استخدام بانک یه بخش خیلی کوچیکه و شاید اصلا انتخابش نکردی
کنکوری۹خسته مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12126 اما واردش بشی میبینی اینقدر گستردست که استخدام بانک یه بخش خیلی کوچیکه و شاید اصلا انتخابش نکردی مرسی عزیزم دعا کن بتونم دانشگاه دولتی تو تهران بیارم 😘😘😘 روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.