2777
2789

من میخوام به چیزی که علاقه دارم برسم و در روز حداقل ۴ تا ۵ ساعت زمان نیازه البته تو خونه است، با اینکه صبح زود هم بیدار میشم ولی تا حالا نتونستم قدمی بردارم، پسرم ساعت هشت و نیم بیداره ، ظهر هم یک ساعتی میخوابه ولی من چون ساعت ۵ صبح بیدارم اگه ظهر نخوابم میگرنم شروع میشه، شما بگید چیکار می کنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار بچت بزرگ شه با آرامش کارتو بکن، نمیشه همه چیو باهم داشت آدم داغون میشه

اصلا از تابستونم لذت نبردم چون ذهنم به شدت مشغول کاریه که دوست دارم از طرفی پسرم نمیذاره، اول مهر هم باید برم سر کار، یه دل میگم بی خیالش بشم فعلا از طرفی دوست ندارم بذارمش کنار

عزیزم تا وقتی همسرت پا به پای تو وظیفه پدریشو انجام نده خیلی سختته که بتونی زمان برای خودت بگذاریازش ...

همسرم از صبح تا عصر سرکاره بعدش پسر بزرگمو باید ببره کلاسای تابستونی که ثبت نام کرده، گه گاهی پسر کوچیکم رو میبره بیرون ولی خوب تایمش کوتاهه

والا چی بگم،من خودم با این اوضاع مملکت حتی میترسم بچه ها رو ۵ دقیقه بیرون از خونه بفرستم.مجبورم همش ...

بیرون که اصلا نمیشه، من صبح خیلی زود بیدار میشم ولی چون یه سری کار خونه هم هست تا اونا رو انجام بدم پسرم ساعت ۸:۳۰ بیدار میشه

چجوری بابچه میخای بخابی ظهر؟ من دوتا بچه دارم 6و1.5 ساله. کوچیکه بخابه دوسه ساعت بزرگه نمیذاره ده دق ...

پسر بزرگم ده سالشه دیگه وقتی کوچیکه خوابه یا اونم میخوابه اگه خوابشم نیاد رعایت میکنه

پسر بزرگم ده سالشه دیگه وقتی کوچیکه خوابه یا اونم میخوابه اگه خوابشم نیاد رعایت میکنه

پسرمن 6 سالشه. هیچی نمی‌فهمه اصلا یادرهارو میکوبه ب هم یاازروبالشتم ردمیشه. کلا نمیذاره بخابم. من کلاس رفتم ی روز درهفته بود دادم شوهرم نگهشون می‌داشت. حالاچه کاری میخای بکنی ک 4 5ساعت درروز وقت میگیره

همسرم از صبح تا عصر سرکاره بعدش پسر بزرگمو باید ببره کلاسای تابستونی که ثبت نام کرده، گه گاهی پسر کو ...

خب پس خیلی سخته مدیریت کردن زمان برات

مگر اینکه از تایم استراحتت بزنی یا مثلا غذای ایرانی کم بپزی 

همچین کارایی کنی که بشه زمان بدست بیاری