2777
2789

چقد قضاوت راحت شده چقد ظلم راحت شده، یه ادم ساده رو ک گیر میارن اذیت میکنن، چرا اخه؟پس انسانیت چی میشه؟ یکی هس تو محل کارم بنده خدا یکم ادم صاف و ساذه ایه و خیلیم مهربون و دوس داشتنی 

خیلی اذیتش میکنن، کارای سنگین میدن ب اون مسخرش میکنن، اذیتش میکنن 

دیروز گیر داده بودن بهش گوشیتو باید ب ما بدی ک پیاماتو بخون اونم هول شده بود ک چرا؟ میگفتن چون ما میخایم یالا بده بده بده اونم داد 

اعصابش خورد بود ب من گفت هی میگن گوشیتو بده،، منم اعصابم بهم میریزه 

گفتم خب خونسزد باش بگو نمیدم، اینا میخان عصبانیت کنن، عصبانی بشی بدتره 

کاش تو چنین مواقعی انسان باشیم

حس میکنم دنیا ب یه ادم حق نیاز داره، حس میکنم دیگ وقتشه امام زمان ظهور کنه، کسی ک قضاوت درست کنه، کسی ک  نزاره انققققد راحت ظلم بشه ب ادمای ضعیف 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال های چینی و کره ای رو دیدی؟

یک واقعیتی هست توشون که آدم های ضعیف موفق نمیشن ولی آدم های قوی چرا و ضعیف ها له میشن و خرد میشن توسط قوی ها

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

تو محل کارم 45 تا کارمند دارم 15 تا خانوم بقیه اقا 

به هیچکدومشون هم رو نمیدم به این دلیل که میدونم سوارم میشن

چند روز قبل یکی از پسرا گیر داده بود به یکی از دخترا که بهم عکسهات رو نشون بده میخوام بیام خواستگاریت و متوجه شدم میخواد دختر رو اذیت بکنه بعد 5 سال به رئیس گفتم و اخراجش کردن پسره رو وقتی داشت میرفت بهم گفت تقاص پس میدی بهش گفتم برو بیرون تا لب تاب رو توی مغزت خورد نکردم که همین حرف رو به رئیس گفت و رئیس هم گفت وقتی میگه برو یعنی برو حرف اضافی هم نزن اخراجی 

جامعه نیاز به ادمایی داره که بتونن از حق دیگران دفاع کنن بدون ذره ای ترس و اون دختر الان با خیال راحت داره کارشو انجام میده و استرس نداره که اذیتش بکنن 

به همشونم روز اول گفتم تو محل کار عشق و عاشقی تعطیله بیرون هرکار خواستید بکنید به من ربطی نداره و اگر ببینم اینجا کسی به کس دیگه گیر بده یا مشکلی براش درست بکنه یا بخواد مشکل درست بکنه میندازمش بیرون 

حساب کار دست بقیه اومد که من هیچ شوخی ندارم با اینکه سرکار میگم و میخندم اما به وقتش که برسه بدترین روش رو استفاده میکنم برای اونی که داره یک ادم ساده و مظلوم رو اذیت میکنه و هیچ رحمی هم ندارم تو این موارد 

آقا هستم.......................................................................................................