2777
2789
عنوان

ی سئوال راجب غیبت امتحان دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 42 پست
چه خوب اینو ما نداریم ۹ بگیریم همون میفتیم بعدش وقتی پاس شدیم نمره قبلی حذف میشه

ما هم اینجوری بود ولی با ورود من قانون جدید اومد 😂

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله راحت باشین

خیلی ممنون 

شما کارشناسی میخونید؟

و میشه کارشناسی یه رشته دیگه خوند ارشد بیاییم حسابداری؟

بازار کار و این چیزا شو شما تحقیق کردید در موردش من به ریاضی خیلی علاقه دارم و پایه خوبی هم دارم ولی خب کارشناسی رشتم چیز دیگه هست 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

خیلی ممنون شما کارشناسی میخونید؟و میشه کارشناسی یه رشته دیگه خوند ارشد بیاییم حسابداری؟بازار کار و ا ...

بله من برای کارشناسی میخونم

اینو اطلاع ندارم ولی بازار کارش خیلی خوبه 

شما چه رشته ای میخونی؟

ز غوغای جهان میو 🍕

بله من برای کارشناسی میخونماینو اطلاع ندارم ولی بازار کارش خیلی خوبه شما چه رشته ای میخونی؟

من مهندسی میخونم ولی خیلی علاقه به این رشته داشتم پایه ریاضیم خیلی خوب بود 

برای ارشد میشه از رشته دیگه اومد یا غیرممکنه؟

و چرا این رشته این همه توی دانشگاه روزانه کم ظرفیت میگیره

یعنی الان حذف نشدم؟اخه زدم حذف با نظر شورای

فک نکنم همون لحظه بررسی کنن چند روز طول میکشه

ولی خب ببین با کدوم راحتی

نمیدونم اقتصاد خردی یا کلان ولی چون ضریبش بالاست تاثیرش رو نمراتت بیشتره برای همین گفتم که اگه ۸ هم بشی بهتر از صفره