2777
2789

از خودم بدم میاد که ۲۱ سالم شده و هنوز از اینا پول میگیرم و عین سگ زندگی میکنم 

از خانوادم بدم میاد که چه داشتن چه نداشتن هیچوقت نذاشتن خوب زندگی کنم و هیچوقت هم نذاشتن برم سراغ کاری به درآمد برسم چون ابروشونو می‌بردم 

حتی از برادرام بدم میاد که باوجود درآمد میلیاردیشون و گوشی های  ۱۵۰ میلیونیشون یه سر به من بدبخت نمیزنن ببینن تو چه حالی زندگی میکنم 

می‌دونم مقصر همه اینا خودمم شاید اگه سال اول کنکورم یه پرستاری چیزی قبول شده بودم امسال تموم میکردم و دستم به دهنم می‌رسید ولی همون موقع هم بابام همه کار کرد که من نشم هیچی 

ولی بخدا دیگه کم آوردم خسته شدم از کنارشون زندگی کردن خسته شدم از اینکه سر پول دکتر کلی منت میزارن سرم 

خستم از اینکه ریش مردونه درآوردم و تنبلی تخمدان شدید دارم ولی پول ندارم برم لیزر و همه مسخرم میکنن

خدا خدا میکنم دانشگاهم شروع شه برم زودتر اونجا النگومو بفروشم باهاش برم سرکاری چیزی یا کتاب بگیرم بخونم کنکور بدم 

بابام و حتی مامانم به حدی پست زندگی میکنن الان شش ماهه اتو ندارن ولی حاضر نیستن برن بگیرن و من همش با لباس چروک می‌چرخم 

توروخدا اگه خسیسید عین پدر مادر من بچه نیارین 

اگه ندارین هم نیارین یکیو بدبخت نکنین 

امشب یلحظه سر اینکه شام هیچی نبود بخورم دلم میخواست خودکشی کنم یهو جنون آنی میگیرم ، برام یه صلوات بفرستید خدا یه دری شاید جلوم باز کرد

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.