2777
2789

خدایا چراا 

خودت تلاشا و دست و پا زدن هامو دیدی

چراااااا💔💔💔😔😔😔

چرا دوست داری فقط بدوعم چرا نتیجه رو هیچوقت بهم نمیدی تهش😔😔😔💔💔💔💔💔

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولین سالت بود؟ ان شاءالله سال بعد قبول شی

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

سیسی دورم پررر شده از کسایی که سال چهارم و پنجم به هدفشون رسیدن این همه وقت داری چه فرقی داره ۲۲ سالگی فارغ التحصیل بشی یا ۲۵ سالگی 

برای یکی دو سال عمر خودتو تباه نکن اگر واقعا علاقه داری براش تلاش کن

شاید چیز بهتری در انتظارته 

چند ساله بخاطرش پشت موندی؟

من خودم شخصا قانع شدم و دیدم واقعا انگار ارزششو نداشت .. و می‌خوام پشت کنکور بمونم، 19 سالمه یعنی سال آینده 20 سالم میشه که میخوام برم دندونپزشکی. 

و تا 26 درس میخونم. 

ولی بعدش امیدوارم اوضاع خوب باشه .. و ارزششو داشته باشه ، چون واقعا به هنر علاقه دارم.. و دندونپزشکی یجورایی هنره، لبخند یک زیباییه.. و هنره. 

غصه نخور قشنگم بخون برا سال بعد

پارسال فرهنگیان کنکور دادم 

ببین انقدرررررررر تلاش کردم که خدا شاهده اونایی ک قبول شدن اندازه من تلاش نمیکردن

خواب برا خودم نذاشته بودم

خودمو خیلی زجر دادم

وقتی نتایج اومد تا ۳ ماه داشتم گریه میکردم امسال نتایج اومد و قبولی ها رو دیدم دوباره برگشتم ب حالت قبلم 💔💔

دانشجوی ادبیات توی یه دانشگاه دولتی بدرد نخور شدم

هعی

بخوام انصراف بدم باید هزینه کنم و دیگه نمیصرفه انصراف چون تا بخوام انصراف بدم و بخونم میشم ترمای اخر

وااا روزی میفهمی که بهتر از اون تقدیرت بوده

تهش ک رفتم رشته ادبیات معلم بشم.‌.

ولی بهتر بود همون فرهنگیان بشه که دیگه دست و پا نزنم دیگه ندوعم آیندم مشخص باشه خانوادم خوشحال کنم💔