2777
2789
عنوان

حمله پانیک یا حمله عصبی

48 بازدید | 8 پست

خواهش میکنم میشه هر کسی میدونه جواب بده 

من چند وقتیه وقتی عصبی میشم قلبم خیلی تند تند میزنه دست و پام شروع به لرزش میکنه طوری که دست و پامو نگهدارم که نلرزه نفس نفس میزنم سرم و قبلم درد میگیره و کنترل از دستم خارج میشه کسی میدونه چرا اینطوری شدم تا حالا تجربه شو داشتین ؟

بله این حمله ی پنیک هست و سعی کن اون تايم نفس عمیق بکشی و به خودت بگی الان تموم میشه

جدیدا این چند وقت اینطوری شدم قبلا اصلا اینطوری نبودم چون آدم در کل آرومی هستم و واقعا خیلی دیر به دیر عصبانی میشم به نظرت از چی میتونه باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه باید به خودت بگی این فقط یه حمله است و به زودی تموم میشه

باید یه سری کارت جمله درست کنی و موقع حمله ببینی یا اون جمله ها رو به خودت بگی مثل اینکه اشکال نداره این هم می گذره

تنفس عمیق و جعبه ای و شکمی :۴ شماره دم ۴ شماره مکث ۴ شماره بازدم ۴ شماره مکث  و هنگام دم شکم پر میشه هنگام بازدم شکم خالی میشه 

باید یه سری تفکرات هم توی ذهنت درست بشه 

وقتی آرومی بشین با افکارت چالش برو:این فکر چقدر درسته ،از چه خطاهای ذهنی دارم استفاده می کنم،آیا می خواهم همه چیز کامل و خوب باشه و تحمل کوچکترین بدی رو ندارم

تغذیه رو درست کن

خواب شب مهمه از ۱۰ و نیم بخواب

آب سعی کن به اندازه کافی بخوری

ممکنه مجبور بشی قرص مصرف بکنی

بیشتر شخصیت های مهرطلب و آدم هایی که یاد نگرفتن ابراز وجود و ابراز احساسات بکنند دچار این حمله میشن به نظرم

اول اینکه باید به خودت بگی این فقط یه حمله است و به زودی تموم میشهباید یه سری کارت جمله درست کنی و م ...

کتاب تمرینات عملی برای درمان اضطراب و فوبیا نوشته دکتر جی بورن از انتشارات آسیم 

می تونه کمک کننده باشه

اول اینکه باید به خودت بگی این فقط یه حمله است و به زودی تموم میشهباید یه سری کارت جمله درست کنی و م ...

میدونی من کلا آدم ارومی هستم و کاری با کسی ندارم سریع هم ناراحت نمیشم ولی این چند وقت یسری اتفاقایی افتاد که واقعا حتی مسئله کوچیک بهمم میریزه ناراحتم میکنه و این واکنش ها رو نشون میده نمیدونم واقعا چطور اینطوری شدم و باید چیکار کنم